A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Hollywood berkeiben sajnos nem ritka, hogy a fiatalabb külső reményében még a férfi színészek is képesek kés alá feküdni, ám ahogy az ismert hölgyek esetében, úgy az erősebbik nem körében is bőven akadnak olyan sztárpasik, akik inkább a természetesség hívei és minden túlzás nélkül kijelenthetjük róluk azt, hogy még az ötödik iksz felett is bőven kiérdemelhetik a szexi jelzőt.

Nemrég Brad Pitt félmeztelen nyaralós fotói kavarták fel a közvéleményt, mert míg egyesek szerint a most 59 éves színész még mindig fiatalokat megszégyenítő formában van, addig mások már kritikusabb jelzőkkel illették a sármos szívtiprót, kitérve arra, hogy nyálcsorgatásnak nincs itt semmi helye, hiszen Bradnak nemcsak a vádlija, de a teste is erősen árulkodik a valódi koráról. Mi természetesen nem a kritikus hangokkal értünk egyet, és ebből kiindulva most össze is gyűjtjük azokat sztárpasikat, akik szerintünk tökéletesen jó példái annak, hogy a kor csak egy szám, és kellő munkával bármi lehetséges.

És bár az álomgyárban számos ígéretes szépfiú bontogatja a szárnyait, azért az 50 feletti korosztály tagjai között is akadnak olyan jóképű nevek, akikért még ma is nők milliói bolondulnak. Nem véletlenül!

Brad Pitt után szabadon, következzen még 10 olyan sztárpasi, aki 50 felett is bőven kimeríti a szexi pasi fogalmát. Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmasak képek következnek!

Galéria / 10 kép

10 sztárpasi, aki az ötödik iksz felett sem vesztett szexi külsejéből

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Férfi sztárok, akiket teljesen megváltoztattak a plasztikai műtétek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.