10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Az új év mindig számos új esélyt tartogat a trendek terén is, és bár a jól bevált ötleteket mindig nehéz elengedni, ettől függetlenül néha érdemes újratervezni a dolgokat és helyet adni pár ígéretesnek tűnő divatlehetőségeknek is.

A 2022-es választék próbára tette a kreativitásunkat, hiszen olyan elfeledett gyöngyszemek is visszatértek a 2000-es évek sötétebbik feléből, melyek jöttére igazából már nem nagyon számítottunk, és az alapdarabok is egészen új fényt kaptak. Emellett tavaly a TikTok elkezdett még nagyobb szerepet vállalni a trendek alakításában, miközben a (vitathatatlanul túlzásba vitt) kivágások, a rózsaszín vibráló árnyalatai és a különcködés pillanatok alatt önálló teret nyert magának.

Mindezen változások nemcsak a nosztalgiához való hozzáállásunkat formálták át, hanem kétségtelenül a személyes ruhatárunkat is. Egy ilyen erős év után pedig már tudjuk, hogy nincs szükség a divat szigorú szabályainak betartására, elég csak sodródni a fellelhető divathullámokkal és elcsípni néha egy-egy olyan részletét, amiben komfortosan érzed magad.

Mutatjuk is, hogy mely 2022-es trendek tűnnek most el egy időre a köztudatból, hogy átadják a helyüket ezeknek a 2023-as újításoknak!

Galéria / 10 kép

10 trend, amit felejts el 2023-ban

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 20 kép

10 stílustipp, melynek segítségével akár 10 évet is bátran letagadhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.