Rettegj, Jenna Ortega! 10 feltörekvő színész, akiknek minden esélye megvan, hogy 2023-ban berobbanjon eltörölhetetlenül a köztudatba

Rettegj, Jenna Ortega! 10 feltörekvő színész, akiknek minden esélye megvan, hogy 2023-ban berobbanjon eltörölhetetlenül a köztudatba
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Hollywoodban sose adták olcsón a hírnevet és az elismerést, de úgy tűnik, hogy ezeknek a fiatal színészeknek sikerült az álomgyár bizalmába férkőznie.

A sztárok nagy részének sikersztorija valahogy mindig úgy kezdődik, hogy Hollywoodba költöztek, hogy aztán meghallgatások tucatjain vegyenek részt, miközben egy gyorsétteremben, benzinkúton vagy éppen építkezésen vállalnak munkát azért, hogy finanszírozni tudják azt az utat, ami az álmaikhoz vezet feltörekvő színészként.

És persze ne feledkezzünk el az érem másik oldaláról sem, azon tehetségekről, akik már egész fiatalon is otthonosan mozognak a díszletek között, és akik fejében már viszonylag korán megfogalmazódott az elérendő siker gondolata. A mozik világa bár még mindig nagyban befolyásolja a hírnév útját, azért ma már a streaming oldalaknak is egyre több ráhatása van abban, hogy valaki ismert és elismert legyen. Míg a nagyobb projektek nem feltétlen adnak esélyt a kisebb neveknek, addig az online platformra gyártott filmek készítői ennél egy fokkal nyitottabbak - és ami azt illeti sokszor jól is működnek a megérzéseik a feltörekvő színészek kapcsán. Talán részben pont ezek miatt Hollywood 2022-ben is egy tartalmas évet zárt, hiszen a nagy tömegből előbukkantak olyan arcok, akiknek még a kritikusok is komoly jövőt jósolnak a színjátszás világában!

Kattints tovább és mondjuk is, hogy a tavalyi évben nyújtott teljesítményük után, kik számítanak most a legígéretesebb feltörekvő színészeknek Hollywoodban!

Galéria / 10 kép

Ők most a legígéretesebb tehetségek Hollywoodban

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 13 kép

2023-as Oscar-jelölt filmek, amiket már megtalálsz a streaming oldalakon

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.