10 legendás idézet Audrey Hepburntől, amit érdemes megfogadni

10 legendás idézet Audrey Hepburntől, amit érdemes megfogadni
Forrás: Örökmozgó

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Akárcsak egyik leghíresebb szerepében, az általa megformált Holly Golightly, maga Audrey Hepburn is határozottan alkotott véleményt számos kérdésben, például a divatról, a megjelenésről, és a női-férfi kapcsolatokról. Össze is gyűjtöttük 10 leghíresebb mondását, melyek a mai napig aktuálisak.

Az 1961-es Álom luxuskivitelben c. kasszasiker egyik emlékezetes jelenetében a két főszereplő taxiba száll, majd a beszélgetés közben az Audrey Hepburn által alakított Holly elkéri a táskáját filmbéli partnerétől, a George Peppard által játszott Paul-tól az alábbi mondat kíséretében: „Add ide a retikülömet kérlek, egy rendes lány nem hallgathat ilyesmit rúzs nélkül“. A főszerepért negyedik alkalommal jelölték Oscar-díjra Audrey Hepburnt, és bár akkor nem ő vihette haza az aranyszobrot, Holly Golightly alakítása legalább annyira emlékezetes maradt az utókor számára, mint a filmben elhangzott számos mondása. De a színésznőre a való életben is jellemző volt a szókimondó stílus, legendás kinyilatkoztatásai örök érvényűek, és a mai napig tanulhatunk a bölcsességekből.

Galéria / 10 kép

10 felejthetetlen idézet Audrey Hepburntől

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Az InStyle tavaszi lapszáma az ikonok körül forog. Szívesen követjük példájukat, szívesen ismerjük meg példás teljesítményüket, küldetéstudatukat. Szépségük, intellektusuk lenyűgöz minket. Kik ők? Életünk meghatározó ikonjai, legyen szó akár szépség- vagy stílusikonokról, az aranykor vagy a modern kor ikonjairól, vagy akár a saját életünk és környezetünk meghatározó példaképeiről. Hitelesek, eltökéltek, inspirációt adnak – és mára sokkal kevésbé övezi őket az a misztikum, mint régen. Sokkal többet adnak: tapasztalatot, történetet, támaszt. Ikonjaink köztünk élnek, és érdemes megismerni a történetüket.

A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT. Ráadásul JOY-napok kuponokat tartalmazó kedvezménykártyával elérhető!

Kép

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.