10 dolog, amit sose mondj az első randin

10 dolog, amit sose mondj az első randin

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hibát könnyű a másikban keresni. Nem volt meg a kémia, úgy sem passzoltunk össze, és hasonló kifogások, de mi van, ha már azelőtt elijeszted magadtól a srácot, mielőtt megismerhetne? Íme 10 dolog, amiről sose beszélj az első randin!

1. "Éppen azon gondolkozom, hogy holnap levágatom a hajam a fodrásznál."

Még csak alig ismeritek egymást - éppen azon gondolkozik, hogy tetszel-e neki, te meg azonnal drasztikus változtatásokról beszélsz? Ettől meg fog riadni, főleg ha hosszú hajjal ismert meg. Ha ilyesmit tervezel, csak kérdezd meg, hogy mi a véleménye a rövid hajról.

gif

2. "Épp az előbb beszéltem az exemmel."

Abszolút tiltólistás az ex kérdése az első randin. Különben is, minek találkozgatsz mással, ha közben még ilyen szoros viszonyban vagy az előző pasiddal? Ne keress pótlékot, mondjuk ezzel a beszólással amúgy se jönne össze.


3. "Kicsit zavarban vagyok, nem nagyon szoktam randizni."

Nem jó ötlet kiadni ezeket a kártyákat a másiknak. Ha kezdő is vagy a párkeresésben, ne fedd fel a tapasztalatlanságod. Viselkedj magabiztosan, ne úgy, mint egy szociális analfabéta.

gif

4. "Nekem mindegy, amit szeretnél."

Ne játssz szerepet, hozd saját magad már az első találkozás alkalmával is. Ne bízd a döntést a másik félre, még a végen kellemetlen helyzetbe keveredsz. Ha te is beleszólsz a dolgok alakulásába, nagyobb eséllyel maradhatsz végig magabiztos.

gif

5. "Legyen dupla."

Az alkohol remek stresszoldó, és persze tökéletes bajkeverő. Leinni magad az első randin, nem túl jó ötlet. Hamar elveszítheted a srác tiszteletét, érdeklődését, és csak örülhetsz ha nem lát egyből kiszolgáltatott helyzetben, miközben hazacipel az este végén. A legjobb ha nem iszol semmit amiben van alkohol, vagy állj meg egy pohár bornál.

gif

6. "Mennyit keresel?"

Ez a kérdés durva és illetlen. Abban biztos lehetsz, hogy ezek után soha nem lesztek közös kasszán, mert ki akarna találkozgatni egy olyan lánnyal, aki már az első randin a pénztárcájából lopkodná ki a húszasokat? A munkájáról érdeklődni teljesen más téma, és ha annyira kíváncsi vagy, abból is következtethetsz a fizetésére.


7. "Majd én fizetek."

Mindenki tudja, hogy kemény csaj vagy és ki tudod fizetni a vacsorádat - egyenjogúság van meg minden, de ezt így illik, és jobb ha elfogadod a veszekedés helyett. Ha egy férfi megszeretne hívni, akkor hagyd neki, és köszönd meg a kedvességét.

gif

8. "Mi volt a baj az előző kapcsolatoddal?"

Az első együtt töltött napon kicsit fontosabb dolgok is érdekelhetnénk, mint az, hogy miért ment szét az előző nőjével. Még ha érdekel is, temesd el magadban ezt a kérdést, és ismerd meg őt közelebbről.


9. "Miért vagy még mindig szingli?"

És te miért vagy még mindig az? Na miért? Mondjuk ezért a kérdésért.

gif

10. "Bocsi, csak gyorsan telefonálok egyet"


Intézz el minden fontosat a randi előtt, mert nem jó ötlet telefonálgatni miközben éppen egymásba kellene szeretnetek. A legjobb ha nem is veszed elő a telefonodat a táskádból, így nem tereli el a figyelmedet semmi. A barátnőidnek pedig mond meg, hogy ne kérdezősködjenek, amíg haza nem értél.

gif

Létezik az örök szerelem? 19 titok a hosszan tartó, boldog kapcsolathoz

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek káoszba fordulnak a napjai április végén

Ezeknek a csillagegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi cipő 20 ezer forint alatt

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép
Szépség

A bőrgyógyászok nem költenek pár ezer forintnál többet erre a 3 szépségápolási termékre - ezekből az olcsó is jó!

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.