Zendaya végre megtörte a csendet: ilyen nagyot lépett előre a kapcsolata Tom Hollanddal

Zendaya végre megtörte a csendet: ilyen nagyot lépett előre a kapcsolata Tom Hollanddal
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Zendaya és Tom Holland a Z-generáció kedvenc álompárja és most jó híreik vannak!

A mindössze 26 éves színésznő-énekesnő, Zendaya az elmúlt években olyan hatalmas szakmai sikereket ért el, mint az Emmy-díj vagy a Golden Globe-díj, ráadásul a szerelem is rátalált. Az Eufória sztárja 2021-ben jelentette be, hogy összejött kollégájával, a vele egyidős Tom Hollanddal, akivel a Pókemberben szerepeltek együtt. A fiatal pár azóta a Z-generáció kedvence, igazi álompárként tekintenek rájuk, még annak ellenére is, hogy szinte semmit sem lehet róluk tudni, annyira óvják a magánéletüket.

Zendaya és Tom Holland összeköltöztek

Bár Zendaya és Tom Holland nem verik nagy dobra, hogy éppen hol tartanak a kapcsolatukban, azt azért lehet tudni, hogy a színésznő nemrég beköltözött a színész 3 millió fontot érő londoni otthonába. Ráadásul a csendet is megtörte, kettejükről nyilatkozott a Cinema Blend magazinnak. Zendaya 2017-ben ismerkedett össze Tom Hollanddal, ekkor készült a már említett Pókember film, de csak évekkel később lett köztük komoly a dolog: „Tom nagyon jól boldogul a konyhában, ami szuper, mert nálam elég gyakoriak a balesetek. Hamar megtanultuk, hogy egyszerre csak egyikünk lehet a konyhában, mindketten nagyon szeretünk irányítani, szóval nem működik a főzés, ha mindketten ott vagyunk” – mondta Zendaya.
Tom Holland 2023 januárjában vette meg első amerikai ingatlanját, ami körülbelül 6 km-re van Zendaya 4 millió dollártérő Los Angeles-i lakásától. Hosszabb távon az a tervük, hogy valahol arrafelé telepednek le, ahol a színész felnőtt. Most éppen lakásfelújításban gondolkoznak, szeretnének egy házi edzőtermet, mozit és egy pasibarlangot biliárddal.
Zendaya és Tom tényleg nagyon szerelmesek, amit az is alátámaszt, hogy még az is szórakoztatja őket, ha csak beszélni hallják egymást. A színésznő amerikai akcentussal beszéli az angolt, Tom pedig brittel, ami az előbbi szerint nagyon aranyos.
Tom Holland dél-nyugat Londonban nőtt fel, az édesanyja fotóművész, az édesapja pedig komikus és író, van három öccse. Ezzel szemben Zendaya Kaliforniában született, édesapja Nigériából származik, édesanyja német és skót ősökkel rendelkezik. Öt idősebb testvére van.

Galériánkban pedig megnézheted az évek során hogyan változott Zendaya öltözködése és vált stíluskirálynőjévé!

Galéria / 17 kép

Sztárok stílusevolúciója: Zendaya

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!