A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet

A legkeményebb hollywoodi sztori! Minden, amit Woody Harrelson többszörösen elítélt, hajdan bérgyilkosként tevékenykedő apjáról tudni lehet
Forrás: Getty Images

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Woody Harrelson családfája meglepőbb részleteket rejt, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Pár napja bombaként robbant a hír, hogy Woody Harrelson és Matthew McConaughey nem tartja kizártnak azt, hogy testvérek lehetnek. A Mielőtt meghaltam című filmért Oscar-díjjal jutalmazott színész ugyanis Kelly Ripa műsorában beszélt arról, hogy ő és Woody erősen gondolkodnak azon, hogy egy DNS-tesztnek vetik alá magukat, mert van egy olyan érzésük, hogy féltestvérek lehetnek.
Akkor kezdte el őket komolyabban is foglalkoztatni a téma, amikor egy közös nyaraláson Matthew McConaughey anyukája félreérthetetlen hangsúllyal jegyezte meg Woody Harrelsonnak azt, hogy „ismertem az apádat”. A két színész képtelen volt nem meghallani a mondat mögött húzódó enyhe utalást, így „matekoztak” egy kicsit és rájöttek arra, hogy Zombieland sztárjának édesapja akkoriban éppen szabadlábon volt, amikor Matthew szülei váltak, és bár ennek fényében erős a gyanújuk azzal kapcsolatban, hogy féltestvérek lehetnek, egyelőre még nem vetették alá magukat az ilyenkor szokásos DNS-vizsgálatnak. A két sztár sztorijának fényében pedig úgy gondoltuk, hogy egy kicsit utánajárunk Woody rejtélyes édesapjának.

Ki volt Woody Harrelson édesapja?

A színész 7 éves volt, amikor édesapja, az egyébként leginkább bérgyilkosként dolgozó Charles Harrelson teljesen eltűnt az életéből. A férfit már fia születése előtt sem volt egy törvénytisztelő polgár, hiszen 1960-ban fegyveres rablás miatt ítélték el, ennek fényében pedig nem meglepő az, hogy később sem tudott jó útra térni. 1968-ban hagyta el családját és ugyanebben az évben egy texasi lakos meggyilkolásával vádolták meg, ám a bíróság végül próbaidőre ítélte.1973-ban ismét szembekerült a hatóságokkal és ekkor 15 évet kapott, de 1978-ban jó magaviselete miatt idő előtt szabadon engedték. Nem sokkal később akkori feleségével, egy másik gyilkosságba keveredett és 1979-ben John H. Wood Jr. szövetségi bíró megöléséért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

A színésznek 1981-ig fogalma sem volt arról, hogy mit tett az édesapja, és ő is a hírekből értesült arról, hogy Charles élete végéig a rácsok mögött marad. Woody Harrelson egy 1988-as interjú során elárulta, hogy rendszeresen látogatja az apját a szövetségi börtönben, aki elmondása szerint egyébként egy olvasott és bájos ember, ám inkább barátként tekint rá, sem mint apaként. Woody apja végül 2007-ben 68 évesen, a cellájában hunyt el szívrohamban.
Meg kell hagyni, hogy Woody Harrelson családjában már így is meglepő titkok lapultak, és ez még fokozódik majd ha kiderül az, hogy az egyik kollégája és jó barátja valójában a féltestvére is. Amire egyébként minden esély megvan, ugyanis az 1969-ben született Matthew McConaughey szüleinek kapcsolata annyira viharos volt, hogy kétszer váltak el, és háromszor házasodtak össze, a köztes időben pedig bármi megeshetett. Nos, nem tagadás a legkeményebb történeteket tényleg az élet írja.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

9 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legtúrértékeltebb színészeknek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Szerinted sem érdemlik meg a néha már túlontúl kiemelt figyelmet ezek a színészek?

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.

Kép
Életmód

Toplista: A 10 legjobb tengerparti nyaralóhely Európában 2024 nyarára

Még nincs ötleted hová utazzatok a nyáron, de az biztos, hogy Európán belül tervezitek Összegyűjtöttük a kontinens legszebb tengerpartjait!

Kép
Életmód

Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!

Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!