Hosszú az út a kifutóig! A Victoria's Secret most megmutatta, milyen kemény is náluk egy modellcasting

Hosszú az út a kifutóig! A Victoria's Secret most megmutatta, milyen kemény is náluk egy modellcasting
2017. október 19.
Szerző: Zsófi

Sok a gyönyörű lány, és mind ugyanazt akarja!

A Victoria's Secret Fashion Show vitathatatlanul az év egyik legkedveltebb divateseménye. A bemutató körül elképesztő a hírverés, a világ minden tájáról akad nézője az angyaloknak, az első sorokban pedig a legnagyobb világsztárok foglalnak helyet, hogy saját szemükkel láthassák a monumentális show-t. Szóval el lehet képzelni, hogy hány lány álmodozik ebben a pillanatban is arról, hogy egyszer végigvonulhasson azon a kifutópályán.

Nézd meg a galériánkat> 56 kép
Ilyen volt a 2016-os Victoria's Secret Fashion Show

A Victoria's Secret évről évre egyre feljebb emeli a lécet. Aki helyet kap a bemutatójukon, az előtt számtalan lehetőség nyílik meg, megismeri a nevét a szakma, feltűnik a VS gondozásában rendezett összes eseményen és kampányban, hiszen a VS egy család, és minden tagra a sztárság vár. Ez így jól is hangzik, de pont ezért bekerülni rendkívül nehéz. Sőt, attól, hogy valaki az egyik évben bekerül, még ne gondolja azt, hogy a következőben is be fog. A castingon Gigi és Bella Hadid is ugyanúgy sorban áll és izgul, hogy ebben az évben vajon sikerül-e.

És hogy ez mennyire így van, azt most maga a Victoria's Secret mutatja be, ugyanis egy Road To The Runway névre keresztelt minisorozatba kezdtek, amellyel a 2017-es shanghai show előkészületeibe pillanthatunk bele. Most például a castingba!

Az első epizódban az látható, hogyan vonulnak végig a modellek az ítészek előtt egy basic fehérneműben, miközben pózolnak és próbálják meggyőzni a VS-t, hogy ott a helyük a bemutatón. A rész végén pedig azokat a lányokat is láthatjuk, akiket jó hírrel várnak, az őszinte mosoly az arcukon pedig mindent elárul!

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!