Victoria Beckham smink nélküli videója egészen sokkoló! A sztár gyönyörűbb így, mint gondolnád

Victoria Beckham smink nélküli videója egészen sokkoló! A sztár gyönyörűbb így, mint gondolnád
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Victoria Beckham csupán kétféle arcápolóterméket használ reggelente, de ez is bőven elég ahhoz, hogy mindig 20 évvel fiatalabbnak tűnjön a valódi koránál.

Victoria Beckham volt a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szupersztárja, a Spice Girls lánycsapat Posh Spice becenevű, dögös énekesnője. A sztár a banda feloszlása után sem tűnt el a süllyesztőben, 2001 után szólóban énekelt, 2008-ban pedig megalapította luxus divatmárkáját, majd 2011-ben egy újabbat, amely elérhetőbb áron kínál divatos termékeket. Victoria Beckham a világ egyik legstílusosabb, legdivatosabb nője, ezt nem csupán a rajongói, hanem a szakma legjobbjai is így gondolják. A tehetséges, csinos divatikon ma már 49 éves, 1999 óta David Beckham házastársa, akitől négy gyermeke született, három fiú és egy kislány.
És van itt még valami! Victoria Beckham a szépségápolás terén is otthonosan mozog, ennek köszönheti, hogy ránézésre bizony senki nem tudná megmondani a korát, az arcbőre elképesztően üde és fiatalos.

Koppintsd le Victoria Beckham reggeli arcrutinját!

Victoria január első napjaiban azt mutatta meg Instagramon egy videóban a követőinek, hogy néz ki a reggeli bőrápolási rutinja, mindezt pedig azért tette, mert a beauty márkája – ugyanis az is van neki –, a Victoria Beckham Beauty jelenleg együtt dolgozik az Augustinus BADER-rel.
„New York-ban vagyok, éppen most mostam meg az arcom. Nincs rajtam smink, azt fogom megmutatni, mit csinálok minden reggel” – kezdte Victoria, aki a videón fehér köntösben, törülközőbe csavart hajjal, ragyogó, bababőrrel látható.

A felvétel alapján a sztár bőrápolási rutinja nem túl bonyolult, csupán két terméket használ, az első a saját márkájának sejtmegújító széruma, ebből bőségesen használ, ha pedig beszívódott, szintén a saját márkájának sejtfiatalító nappali hidratálójával masszírozza be az arcát. Victoria Beckham hozzátette, a nyári hónapokban az arckrém arany változatát használja, amelyet arany pigmentekkel dobtak fel, hogy még szebb legyen általa a napbarnított arcbőr. A sztáranyuka nem használ semmilyen eszközt a krémekhez, az ujjaival masszírozza be őket, a szérumot például nagyon nagy gonddal viszi fel a szemkörnyéki bőrre és a szem alatti területre.
„Egészen komoly különbséget látok a szem környéki ráncaimon, amióta a szérumot és a hidratálót is minden reggel használom” – majd hozzátette, szeret erősebb masszírozó mozdulatokat végezni a bőrén, mert ezzel elkerülheti, hogy az arca puffadt maradjon, különösen akkor, ha előző este egy kicsit több bort ivott a kelleténél.

Most pedig íme még 9 szépséges híresség, aki gyönyörű smink nélkül!

Galéria / 9 kép

9 szépséges híresség, aki gyönyörű smink nélkül

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép
Sztárok

6 sztár, akit mindenki imádott a 2000-es években, azóta viszont nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand kőkeményen beszólt Melissa McCarthynak: szerinte nem a diétától fogyott 34 kilót!

Melissa McCarty rengeteget fogyott, Barbra Streisand pedig azzal vádolta, hogy ennek nem a diéta, hanem valami más áll a hátterében!

Kép
Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Te is mindig irigykedsz azokra a nőkre, akik mindig rendet és tisztaságot tudnak tartani? Nem olyan nehéz, csak megfelelő rendszer kell hozzá!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar tehetség, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos tehetség!