#Vegyélhazait: Vecsei Millinery - a fiatal kalapkészítő elárulja, hogyan NE tárold soha a fejfedőid

TAU Budapest
Forrás: Kecskés Márton/TAU Budapest

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Vecsei Zsófi kalapkészítő mesélt nekünk, hogyan zajlik most nála az alkotói folyamat, és mit tartogat még a nyárra!

Vecsei Zsófival, a Vecsei Millinery és a TAU Budapest márkák alapító-tervezőjével beszélgettünk a koronavírus járvány kapcsán kialakult nehéz helyzetről: milyen nehézségekkel kell szembenéznie egy magyar kiegészítő márkának? Tud-e zökkenőmentesen zajlani a gyártás, az online értékesítés? Hogyan idomul a kollekció a kialakult helyzethez?

Zsófi a kalapokon kívül fejdíszeket, hajpántokat, sapkákat is készít, mindet másért szereti. A beszélgetésünkkor éppen nyári kollekciója utolsó simításain dolgozott, és velünk együtt bizakodó, hogy idén nyáron lesz még alkalmunk a csodás szalmakalapokat viselni, akár csak a teraszunkon ülve vagy ha minden jól megy, a Balaton partján. Az interjúban azt is elmeséli, miért vágott bele a Vecsei Millinery mellett ready-to-wear márkájába, a TAU Budapeste, és azt is megtudhatjuk, hogy egy huszonéves lány miért is adja a fejét éppen egy ilyen klasszikus ágazat képviselésére, a Magyarországon egyébként nagy kultúrával rendelkező kalapkészítésre.

Tudj meg többet Zsófi munkásságáról itt:

http://vecseimillinery.com/

https://www.taubudapest.com/

#vegyélhazait


Tudjuk, hogy otthon, a kanapéról dolgozva, és az épp aktuális helyzeten aggódva talán nem a vásárlás a legfontosabb gondolatotok, de ha szeretnétek, hogy ne szűnjenek meg kedvenc magyar márkáink és helyeink, akkor itt az idő, segítsetek, segítsünk fennmaradni a magyar divatnak, kultúrának, művészetnek, gasztróéletnek!

Az InStlye lételeme a stílus, és mindig is kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, illetve a magyar tervezők, képzőművészek, helyi vállalkozások támogatása. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy elérésünket felhasználva azokért hallatjuk a hangunkat, akiknek most a legnagyobb szüksége van rátok, a magyar divat, magyar termékek, magyar helyek rajongóira. Csatlakozzatok ti is mozgalmunkhoz!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.