Szárnyalunk a Sugarbird újdonságaitól

Szárnyalunk a Sugarbird újdonságaitól
Forrás: PR

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Már megszokhattuk a magyar divatmárkától, hogy szeretik a figyelemfelkeltő és a nem mindennapi megközelítéseket a debütáló kampányaik során.

Az elmúlt hetekben két új kollekciójuk is megjelent, amiket látva számos kérdés merül fel bennünk. Légitársaságot alapítottak? Mi is felszállhatunk? Egy biztos: több okból kifolyólag is repülésre érzünk késztetést. Nem csak a kollekciók darabjain főszerepet kapó madarak miatt, de a nemzetközi színvonalú kampányképek is az utazás gondolatát fokozzák, amire valljuk be őszintén, mindannyian vágyunk. Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa avat be minket a legújabb kollekciók rejtelmeibe.

Kép
forrás: PR

"Néhány hete jöttünk ki a SugAIRbird kollekciónkkal, ami valóban a repülés élményét idézi elő. Azonban a kérdés, hogy „KÉSZEN ÁLLSZ A FELSZÁLLÁSRA?”, első sorban a Sugarbird madárkának szól. A SugAIRbird az első olyan kollekciónk, amelyen semmi más nem szerepel, mint kizárólag a szimbolikus madárka. Azt gondolom, hogy ő és a márka is most lett annyira erős, hogy a madár önálló kreatív lehessen egy kollekción. Ha már „felszállunk”, akkor egyértelműen adta magát, hogy SugAIRbird Fashion Airlines-ként, a fotóanyagon repülést imitáljunk. Mindezt természetesen ironikusan megközelítve, egy nappaliban lévő plakát előtt, hiszen nem feltétlen tudunk repülni a jelenlegi élethelyzetben és ezt fotókon is igyekeztünk egyértelműen visszahozni" - árulta el Jagasics v. Csonka Hedvig.

Kép
forrás: PR

"A madárka pedig nem csak felszáll, hanem meg is érkezik, hiszen a múlt héten debütáló SummerBird 2021 kollekciónk darabjai már a nyaralás outfitjeit hordozzák, melyeken szintén az ikonikus madárka szerepel. Azt gondolom, hogy megszületett az a kollekció, amivel a vásárlóink teljes nyarát le tudjuk fedni. Zseniális swimwear darabokat terveztünk, amiknek a párosításait mindenkinek a saját elképzelésére bízzuk. Igazi MIX&MATCH élményben lehet részünk, a bikiniken és fürdőruhákon kívül valódi alapdarabokat tartogat a kollekció, amiket tökéletesen mixelhetünk egymással, így akár, ami délelőtt még egy beach szett volt, estére party dress lehet. Hatalmas sikert arattunk egyébként a SummerBird 2021 kollekció swimwear darabjaival, hiszen kevesebb, mint 5 nap alatt több, mint 50%-a elfogyott az Online Store-ban. Dolgozunk az után gyártáson, de már csak limitált elérhetőségek lesznek. Érdemes figyelni és mielőbb lecsapni a darabokra, amikor megjelenik egy-egy kollekció... Az utóbbi hónapokban egyre több európai ország „kapott rá” a Sugarbird márkára és nagyon hamar lefogynak a készleteink. Eltart egy ideig, amíg fel tudunk zárkózni és mindenkit kiszolgálni, továbbá már dolgozunk egy Sugarbird Club létrehozásán is a garantált eléréshez, amíg ez a helyzet realizálódik. Mint minden kollekciónk esetében, a SugAIRbird és a SummerBird 2021 darabjai is kizárólag itthon, Magyarországon készülnek, magyar munkaerő bevonásával" – mondta el a Sugarbird tulajdonosa.

A szimbolikus madárkával együtt mi már felkészültünk a SugAIRbird felszállásra, ahogy a megérkezésre is, hiszen minél előbb viselni szeretnénk a SummerBird 2021 kollekció csodáit.

Galéria / 9 kép

Íme a SummerBird 2021 kollekció legcsodálatosabb darabjai

Megnézem a galériát

A zseniális darabok limitáltan már elérhetőek az Online Store-ban. Izgatottan várjuk a nyarat és a folytatást, amivel kapcsolatosan annyit elárulunk, hogy hamarosan exkluzív táskák is részesei lesznek a kollekcióknak.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.