Újabb LAGERFELD kollekció a Pumánál

Újabb LAGERFELD kollekció a Pumánál

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az első 2018. őszi sikeres kollaborációjukat követve, a két márka újra összefog egy modern női és férfi sportruházati kollekció bemutatása erejéig.

A Puma és a KARL LAGERFELD tovább folytatják sikeres együttműködésüket, és ismét összeállnak egy modern női és férfi utcai darabokat tartalmazó kollekció bemutatására. A kollekcióban megtalálható ruházati cikkek, cipők és kiegészítők kialakítását a PUMA már ismert archív darabjai inspirálták egy, a KARL LAGERFELD-re jellemző modern és fényűző újra gondolással.

A PUMA x KARL LAGERFELD legújabb közös kollekciója egyesíti az időtlen klasszikusokat a modern luxussal, miközben a PUMA örökségét tükrözi. A PUMA X KARL LAGERFELD kollekció nélkülözhetetlen darabokat kínál mind nőknek, mind férfiaknak, és fókuszpontként bemutatja a legendás PUMA sáv dizájnt egy új és egyedi értelmezésben.

Kép

Mialatt hű marad a klasszikus PUMA ROMA körvonalához, a PUMA X KARL LAGERFELD kollekcióban a cipő egy teljesen fekete felsőrésszel, kontrasztos fehér cipőfűzővel és a talpon pedig egy feltűnő fekete színű KARL LAGERFELD grafikával lesz elérhető. A divatos fekete nadrágot kiszélesedő szárral, zsinórral behúzott derékrésszel, dekoratív fehér csíkkal és kontrasztos patentokkal az oldalrészén tervezték.

A tökéletes outfithez elengedhetetlen a PUMA X KARL LAGERFELD cropped XTC cipzáras fekete top, kényelmes denevérujjal és gumírozott véggel.

Kép

A PUMA X KARL LAGERFELD azúrkék színben mutatja be a PUMA CELL ALIEN-t, a felsőrész fekete és sötétszürke színekben vibrál, tökéletes kontrasztban a fehér-élénk piros talppal. A hozzáillő kényelmes fekete melegítőnadrágot gumis hajtóka, oldalzsebek és kontrasztos fehér oldalcsík jellemzi. A kollekció tartalmaz még egy piros-fekete színű illetve egy ezüst színű dzsekit is.

A PUMA X KARL LAGERFELD előzetesen a PUMA.com oldalon, valamint a KARL.com-on válik elérhetővé október 10-én közép-európai idő szerint 16.00-kor, ezt követően pedig október 12-én debütál a PUMA és a KARL LAGERFELD üzletekben, valamint a kiválasztott kiskereskedőknél. Magyarországon a BP Shop üzleteiben és webshopjában lesz elérhető.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.