Új szezon, új kihívás: Itt a Nike+ Training Club alkalmazás

Új szezon, új kihívás: Itt a Nike+ Training Club alkalmazás

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az újévi fogadalmak időszakában a megújított N+TC alkalmazás személyre szabott edzésprogramot kínál a jelenleg 11 millió főt számláló, de folyamatosan bővülő nemzetközi fitneszközösség számára.


A Nike Training Clubban sohasem megy le a nap. Mialatt Ázsiában egy lány alszik, egy társa Észak-Amerikában éppen edz. Néhány óra múlva megfordul a helyzet. De mindegy is, hogy ki hol van, hiszen az N+TC alkalmazás segítségével kapcsolatban és mozgásban maradnak.
A december végén piacra került és új programokkal kibővített korszerűsített alkalmazás egy igazi személyi edző, aki ismeri a máris közel 11 millió tagot számláló klub tagjainak igényeit és motiválja a klubtagokat.
Az alkalmazás számos új személyre szabott funkcióval bővült. Már négyhetes programok és egyéni edzéstervek kidolgozását is lehetővé teszi. A felhasználók megválaszthatják, hogy melyik edzésprogramot kívánják letölteni, azaz jobban szabályozni tudják a letöltött tartalmakat. Az N+TC alkalmazás Nike+ Running integrációt is tartalmaz és NikeFuel-kompatibilis, így az edzések jobban mérhetők.

Négyhetes edzéstervek


 Maria Sharapova edzés közben
Maria Sharapova edzés közben


A személyi edző feladata, hogy motiváljon és új elemeket vigyen az edzésbe, amikor a sportoló motivációja lankad. Az N+TC alkalmazás mindkét célnak megfelel, hiszen olyan négyhetes edzésprogramokat kínál, amelyek segítik a szikár, tónusos és erős izomzat kidolgozását. Az edzésprogramok segítenek a női sportolóknak, hogy legyőzzék önmagukat, és olyankor is időt szakítsanak a mozgásra, amikor egyébként hiányozna a szükséges motiváció.

Személyre szabható tartalom


A felhasználók az edzésprogramokat személyre szabhatják, az egyes gyakorlatokat másokra cserélhetik.

Letölthető tartalom


Az N+TC alkalmazás több mint 100 edzésprogramot tartalmaz. Mindegyik program frissült az előző verzióhoz képest, és hat teljesen új program is bekerült az alkalmazásba. Az elkövetkező hónapok során további új tartalmakkal frissül majd az alkalmazás.
Az összes tartalommal az alkalmazás mérete kb. 500 MB. Indulhatunk ugyanakkor az alkalmazás üres, 50 MB-os keretprogramjával is, hiszen az edzésprogramok egyesével, külön-külön is letölthetők. A csak a szükséges programok letöltésével az alkalmazás így folyamatosan személyre szabható, ami egyszerűsíti és gyorsítja a kezelését.

Nike+ Running Integráció


Kép

A futás szinte minden edzésprogram részét képezi. Az N+TC alkalmazásban ennek megfelelően a futás is szerepel a négyhetes edzéstervekben. Az alkalmazás integrálható a Nike+ Running alkalmazással, amely lehetővé teszi az útvonaltérkép megjelenítését, a megtett távolság és az elégetett kalóriák mérését. A lefutott percek ráadásul hozzáadódnak az N+TC összesített percszámlálójához is.

Sportolói edzésprogramok


A sportolói jutalomtartalmak a megszerzett N+TC percek számától függetlenül már mindenki számára elérhetők. Ezek között világklasszis sportolók, például Maria Sarapova által inspirált edzésprogramok is megtalálhatók. Az általa kidolgozott „New Year’s Crush” edzésprogram az új N+TC alkalmazással együtt kerül a piacra.

Mérföldkövek és megosztás


A kemény munkát el kell ismerni. Amikor a felhasználó teljesít egy négyhetes programot vagy eléri az edzéspercszámláló adott jelölését, ezzel egy újabb mérföldkövet is teljesített. A sportolók a mérföldkövekről és a teljesített edzésprogramokról a közösségi médiákon keresztül tájékoztathatják egymást és motiváló üzeneteket is küldhetnek egymásnak.
A Nike Training Club egy globális közösség, amelyhez a világ bármely részén élő sportoló nők csatlakozhatnak. Az új N+TC alkalmazás iOS és Androidos változatban is elérhető lesz angol, kínai, japán, orosz, francia, német, spanyol és olasz nyelvű változatban.
Az alkalmazás Magyarországon is letölthető.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!