Ő lehet Daniel Craig után a következő James Bond - a rajongók reakciója sokat elárul!

Ő lehet Daniel Craig után a következő James Bond - a rajongók reakciója sokat elárul!
Forrás: Fórum Hungary

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha hinni lehet a híreknek, az új James Bond személye körüli rejtély úgy látszik, hogy egyre konkrétabb formákat ölt.

Köztudott, hogy Daniel Craig 2019-ben bújt utoljára a James Bond bőrébe, ugyanis ekkor fejezte be a Nincs idő meghalni forgatását, amit aztán a koronavírus miatt csak 2021. őszén mutattak be a mozikban.

A rajongók egy része még mindig nem volt képes túltenni magát azon, hogy a most 54 éves sztár végleg búcsút intett a 007-es ügynök karakterének, mások viszont inkább már előre tekintenek, és az új James Bond személye körüli pletykák esélyeit latolgatják.

Eddig többek közt Regé-Jean Page, Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba és James Norton neve is felmerült, ám ha most hinni lehet a pletykáknak a készítők ráakadtak arra a színészre, akiben minden megvan ahhoz, hogy méltó módon vigye tovább 007-es évek-filmek több mint 60 éves örökségét. Ő pedig nem más, mint Aaron Taylor-Johnson, akit a nézők leginkább a HA/VER-ből, a Bosszúállók: Ultron korából illetve a Tenetből ismerhetnek.

A bennfentesebb források szerint a 32 éves színész már találkozott a film producereivel, a megbeszélés pedig állítólag nagyon jól sikerült, sőt már egy próbafelvételen is kipróbálta magát a rá váró szerepben a Pinewood Studios falai között. Ennyi izgalmas fejlemény után sokan már mondhatni biztosra veszik azt, hogy a fiatal sármőr játszhatja majd el a világhírű ügynök karakterét, és a Twitteren jó páran meg is szólaltak a témában:

Nem tudtam, hogy Aaron Taylor Johnson brit. Egy pillanatra sokkoltak a hírek, hogy őt gondolják James Bond szerepére, de aztán rájöttem a Tenetben nyújtott alakítása végül is olyan volt, mint egy Bond-franchise meghallgatása

- írta a Twitteren egyikük.

Miután láttam A gyilkos járatot, azt érzem, hogy egyszerűen arra van szükségem, hogy Aaron Taylor-Johnson játssza el James Bondot.

- jegyezte meg egy másikuk.

Ám ahogy az lenni szokott természetesen vannak olyanok is, akik nem féltetlen érzik Aaron Taylor-Johnsont alkalmasnak arra, hogy magára öltse a brit kém szerepét, sokan ugyanis még mindig Idris Elbát vagy Regé-Jean Page-t látnák a legszívesebben a 007-es új történetének filmkockáin.

Az egész világ Idris Elbát vagy Regé-Jean Page-t akarja, ha Idris túl öreg, miért épp Aaron Taylor-Johnsont választják, ha azt akarják, hogy valaki is új Bond-filmeket nézzen?

- írta egy kritikusabb hang a sok közül.

Viszont nem csak Taylor-Johnson az, akinek a legnagyobb esélyt jósolták mostanság, ugyanis azt beszélik, hogy az Emily Párizsban című sorozatból megismert, most 30 éves Lucien Laviscount is felkeltette a készítők figyelmét. Ennyi hír fényében pedig még mindig kerültünk közelebb a megoldáshoz, de nagyon úgy tűnik, hogy a kör erősen szűkül és mivel a Bond társproducere, Michael G Wilson a közelmúltban pont arról beszélt, hogy egy 30 körüli színészt bíznának meg ezzel az ikonikus szereppel, így ez a kijelentés tovább segíthet a rajongókban abban, hogy egy fokkal biztosabb alapokra helyezhessék összeesküvés-elméleteiket.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Akkor és most: így néznek ki ma az egykori Bond-lányok

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.