Turbózd fel a neszesszered a nyár kedveceivel!

Turbózd fel a neszesszered a nyár kedveceivel!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Még javában dübörög a fesztiválszezon és azon kapod magad, hogy a szürke hétköznapokon is többet jársz el eseményekre, sűrűbben csinálsz programot és találkozol a barátaiddal. Hozd ki magadból a maximumot, hogy a pezsgő személyiségedhez ragyogó külső társuljon.

Biztos neked is bőven van a tarsolyodban olyan szépség praktika, amivel tutira mehetsz és olyan sminket, frizurát varázsolhatsz magadnak, amiben igazán komfortosan érzed magad. De nem ár néha kísérletezni kicsit!

Szemezgess az Essence újdonságaiból és frissítsd fel a smink raktárad!

Csábító tekintet

Az új kollekcióban 12 eszméletlen árnyalatban pompázó, erősen pigmentált mono szemhéjfesték közül válogathatsz. A visszafogottabb, nappali sminkhez tökéletesen passzolnak a matt hatású nude színek, de ha kicsit vagányabb lookra vágysz, próbáld ki az igéző kéket, dobj össze egy megunhatatlan füstös szemet vagy bátran kombináld a színeket és játssz az átmenetekkel!

Kép

Mindörökké nude

A this is me. kollekciót úgy álmodták meg, hogy minden nőnek szóljon. A kollekcióban szereplő 20 árnyalat között egész biztosan te is megtalálod a te bőrtónusodhoz passzoló nude-ot, amire mindig is vágytál. A még kifinomultabb hatás érdekében kombináld a körömlakkok és rúzsok árnyalatait, hogy végtelenül letisztult, mégis izgalmas összképet érj el.

Kép

Pool partyk királynője

A rekkenő hőség és a vízparti bulik elengedhetetlen kelléke a megbízható vízálló szempillaspirál. Jó hírünk van, végre megérkezett a Lash princess elkenődés biztos kiadása, amivel igazi bombaként robbanhatsz be a medencébe és a társaságba is. A kúp alakú kefének köszönhetően pilláid extra dúsak lesznek, amivel igazán drámai hatást érhetsz el!

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.