3 bevált dekorációs tipp karácsonyra

3 bevált dekorációs tipp karácsonyra

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A karácsonyi készülődés egyik legszebb része, mikor otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük. Érdemes a klasszikus piros-arany színvilágon túl is gondolkodni és akár vintage vagy fa-anyagú dekorációkat is kombinálni. Domonkos Nikolettától, a MOM Park Butlers szakemberétől most új tippeket kaphatsz lakásod feldíszítéséhez.


1. Púder színű és vintage díszek a karácsonyfára


Kép

A karácsonyi színek örök klasszikusainak számítanak az arany, a piros és a zöld különböző árnyalatai. Ha mégis friss és stílusos megoldásra vágysz, akkor válassz egyet a fából készült, vintage, púder színű vagy teljesen áttetsző gömbök közül, amelyek együtt is tökéletesen mutatnak. „Idén újdonságnak számít, hogy a karácsonyfa díszeivel is kedveskedhetünk szeretteinknek, ugyanis már üzenetekkel ellátott gömbök közül is válogathatunk” – mondta el Domonkos Nikoletta.


2. Így terítsd meg az ünnepi asztalt!


Kép

Az ünnepi asztalt nem csak egy-egy mécses- vagy gyertyatartóval dobhatod fel, hanem például érdemes egy szép süteményes tálalót megtölteni gömbökkel vagy akár arany festékkel befújt tobozzal, faágakkal. Még meghittebbé varázsolhatod a karácsonyi vacsorát, ha a tányérok és evőeszközök között elhelyezel néhány csillámot, fenyőágat, de a színes angyalkák, kis figurák is jól mutatnak.



3. Teremts karácsonyi hangulatot az egész lakásban!


Kép

A fa és asztal mellett a lakás több pontját is karácsonyi díszbe öltöztetheted. Használd ki a tükröket és helyezz föléjük nagyobb csillogó díszt, ami igazi szikrázó hatást ad, ha ráesik a fény. Az ízlésesen összeállított koszorúk tökéletesen mutatnak a kandallók fölött vagy a nappali falán, az igazi fenyőágak pedig gondoskodnak róla, hogy mindig kellemes illat legyen.
Akár a hagyományosabb színeket és formavilágot kedveled, akár szívesen kísérletezel új megoldásokkal, érdemes a MOM Park Butlers üzletébe ellátogatni, és kikérni a szakemberek tanácsát, hogy igazán stílusossá és meghitté varázsolhasd otthonodat az ünnepekre.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT VADÁSZOL? EZEK A LEGJOBB WEBSHOPOK.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!