5 trükk, hogy a saját nappalidba varázsold a moziélményt

5 trükk, hogy a saját nappalidba varázsold a moziélményt
Forrás: Mokép

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Álmodtál már a tökéletes filmezési élményről az otthonodba? Ezzel a néhány trükkel valóra is válthatod!

Ha számodra is az a tökéletes kikapcsolódás egy hosszú nap végén, hogy megnézel egy jó filmet a tökéletes környezetben, a tökéletes nasikkal és társasággal, akkor biztosan sokat álmodoztál már arról, hogy kialakítsd otthonodban egy igazi kis mozisarkot.

Nos, most elhoztunk néhány tippet, amit ha felhasználsz, garantáltan elégedett leszel a házimoziddal!

Kép
forrás: Samsung

Legyél hely igényes!

Ha a kiválasztott szoba, ahol be szeretnél rendezkedni, a nappali vagy egy nagyobb helység, akkor ne spórolj a hellyel. Add meg minden részletnek a teret, hogy abszolút kényelmet élvezz filmezés közben. Ez fokozottan igaz, ha a barátokkal közös a program. Rendezz be kényelmes fekhelyeket és ülőhelyeket, amik személyre szabottak.

Ne spórolj a nassolni valóval!

A moziélményébe bele tartozik egy kis popcorn vagy nachos, de ha már a saját otthonodról van szó, extrázd meg a nasikat! Készíts gyümölcstálakat, akár valamilyen fagyival karöltve, vagy maradj a sós ízeknél egy elegáns sajttállal, amit akár egy pohár bor mellett is elmajszolhatsz. A rágcsálni valóknak is alakíts ki egy helyet, amit könnyedén elérsz, akár fekvő helyzetedből is.

Kép
forrás: Samsung

Teremtsd meg a hangulatot!

A megfelelő ülőhely és nasik mellett a környezet is nagyon fontos. Törekedj arra, hogy a helységet a hangulathoz igazítsd. Tegyük fel, hogyha a Harry Potter filmet tervezel nézni, a szoba simán elbír néhány hangulatfényt, de ha egy sci-fi vagy horror film van terítéken, akkor a tökéletes atmoszférát az abszolút sötétség teremti meg.

Kapcsold be az új Samsung NeoQLED TV-t!

A Samsung legújabb prémium kialakítású TV-je, fantasztikus moziélményt tudja nyújtani neked. Filmezés közben észreveheted, hogy a keretének vékonysága miatt, mintha teljesen beleolvadna a falba. Ezt fokozza még, hogy a One Connect doboznak köszönhetően nincsenek kábelek, így mintha teljesen a film világába kerülnél, amihez a kiváló képminőség és hangzás is hozzájárul. A Mozgáskövető hangzás (OTS Pro) technológiával a hang az akcióval együtt mozog, bármerre is halad, így még mélyebben el lehet merülni a mozizás élményében.

A NeoQLED nem csak filmnézésre az egyik legjobb választás, hiszen még kikapcsolt állapotban is több egy fekete "doboznál" a falon, sokkal inkább funkcionálhat egy belsőépítészeti elemként. A Háttér módnak köszönhetően, ha éppen nem nézünk rajta semmilyen tartalmat, akkor a dekorációhoz illeszkedő képeket állíthatunk be rajta, vagy éppen a kedvenc fotóinkat, vagy akár a TV ugyanazt a mintát is mutathatja, mint a mögötte lévő fal, így úgy tűnik, mintha eltűnt volna.

Kép
forrás: Samsung

Ne hamarkodd el a filmválasztást!

Amikor egy borzasztó nap után már csak arra vágysz, hogy lezuhanj a kanapéra és megnézz egy filmet, szinte biztos, hogy nem gondolod végig, mihez is van kedved. Ilyenkor a film közepén eszmélsz fel, hogy igazából miért is nézed azt, így a nehéz nap után még a filmezés is rossz élmény marad. Mindig gondold át, hogy milyen műfajhoz is van kedved, illetve azt is, hogy van-e energiád egy új filmre figyelni és megérteni, vagy egy régi klasszikust néznél inkább, amit nem tudsz megunni!

Válaszd ki a legjobb filmet a tökéletes házimozihoz!

Galéria / 14 kép

14 világsztár és kedvenc filmje

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!