Az ékszerek, amik merészen ötvözik a nosztalgikus és a modern trendeket

Az ékszerek, amik merészen ötvözik a nosztalgikus és a modern trendeket
Forrás: THOMAS SABO

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A THOMAS SABO kollekciók védjegye az a különleges tervezés, ami ötvözi a sikkes ragyogást, a kicsit nosztalgikus Rock and Roll érzést a mai modern trend vonalakkal.

Aurore Melot kreatív vezető és Thomas Sabo a 2023-as tavaszi/nyári szezonra igazán különleges alkotásokkal készültek, a változatos színvilág életre keltése mellett egy csodás utazásra kalauzolnak minket, ahol aprólékosan, kézzel kidolgozott mitikus érmékkel díszitett csodákat, játékos vagy éppen nagyvilági pink ékszerekkel és trend szetter gyöngy – lánc kombinációkkal találkozhatunk.

A márkának éppen ez az erőssége, minden egyes vonala egy olyan perszónát mutat be, aki bennünk él – így minden nap más stílust képviselhetünk.

Sterling Silver – Pink Heritage

2023 tavaszán a THOMAS SABO a “joie de vivre” életérzést hirdeti, így az ikonikus Heritage kollekció nem is kaphatott más árnyalatot, mint a rózsaszín! Az Pink sorozat izgalmas összekapcsolása az időtlen eleganciának és a trend színnek: a finoman kidolgozott, kézzel illesztett kövek, csiszolt 925 Sterilng ezüst foglalatban kapnak helyet, melyeknek merész pink színét még jobban kiemelik az aprócska cirkónia kövek.

Galéria / 4 kép

THOMAS SABO Sterling Silver – Pink Heritage

Megnézem a galériát

Charm Club – Charming és Charm Pop kollekció

Legyen szó vitorlásról, pálmafáról vagy bőröndről - a következő szezonban a THOMAS SABO a nyári vakáció hangulatát megidéző charmjai nem hagynak kívánnivalót maguk után. A részletekre nagy figyelmet fordító, háromdimenziós formatervezésben az új charmok arra ösztönöznek bennünket, hogy fedezzük fel a világot, gyűjtsünk minél több izgalmas élményt és pillanatot.

Galéria / 3 kép

THOMAS SABO Charm Club – Charming és Charm Pop kollekció

Megnézem a galériát

Gyöngy trend

Akár klasszikusan romantikus, akár modern újítással, a gyöngyök mindig szezonban lesznek. Ebben az évben is folytatódik az az irány, hogy a tervezők más anyagokkal, formákkal kombinálják a tündöklő darabokat. Ezzel a frissítéssel a márka végtelen viselési lehetőségét ad a kezünkbe: hosszabb-rövidebb láncokkal, medálokkal, aranyozott vagy ezüst ékszerrel kombinálhatjuk, hogy még jobban kiemeljük a gyöngyöket.

Galéria / 3 kép

THOMAS SABO Gyöngy trend

Megnézem a galériát

Sterling Silver - THOMAS SABO EXCLUSIVE – Mystic Island

Az ősi érmék és az elsüllyedt kincsek inspirálták a márka Mystic Island kollekcióját, a TS Exclusive vonala a legmagasabb minőséget képviseli a márka kollekciói között ezeket az egyedülálló darabokat innovatív tervezés, kiváló minőségű anyagok használata és aprólékos kézi kivitelezés jellemzik. A termékek 925 sterling ezüstben és magas minőségű 18 karátos arany bevonattal érhetőek el. A mitikus kollekció kombinálja a modern tervezést, egy leheletnyi antik hatással, ami a régmúlt világok energiáit idézi meg nekünk.

Galéria / 4 kép

Sterling Silver - THOMAS SABO EXCLUSIVE – Mystic Island

Megnézem a galériát

A láncokon és gyűrűkön részletgazdag THOMAS SABO medálok találhatóak, melyeknek színes betéteik az ikonikus kígyó motívumot jelenítik meg, a háttérben pedig, feltűnik a TS logó sziluettje. Egyedülálló módon az új kollekció darabjai már elérhetőek a márka Kristóf téri üzletében: 1052 Budapest, Kristóf tér 6.

A 2023-as tavaszi/nyári kollekció darabjait a webshopon is eléred: https://tsshop.hu/

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.