Tedd teljessé a pihenést az Otthonok&Megoldások magazin varázslatos nyári lapszámával!

Tedd teljessé a pihenést az Otthonok&Megoldások magazin varázslatos nyári lapszámával!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Épp a strandra készülsz? Vagy a régóta várt nyaralásra csomagolsz? Esetleg van egy szabad délutánod, amit azzal töltenél, hogy csak úgy “semmitteszel” egy picit? A jó hírünk: az Otthonok&Megoldások magazin nyári lapszáma bármelyikhez tökéletesen passzol.

A nyári lapszámot összeállítani mindig egyfajta ajándék. Egy kis kulisszatitok: míg “kint” még mindenki a tavaszi fáradtsággal küzd, mi, a szerkesztőségben már javában a legmelegebb évszakban járunk fejben. Érezzük a napsütést a bőrünkön, a tenger illatát az orrunkban és a frissítő limonádé ízét a szánkban. Nem, ez nem szórakozás! (Dehogynem!) Ez bizony kő kemény munka!

Hiszen ezzel a lapszámmal mindig az a célunk, hogy tökéletes társ lehessen a nyár bármelyik programjához. Akkor is, ha nyaralni indul az ember, és akkor is, ha csak ejtőzik egyet a kertben. Márpedig csak úgy tudjuk megvalósítani ezt, ha beleképzeljük magunkat ezekbe a helyzetekbe.

Jelentem: beleképzeltük! De a pihenés mellett egy másik nagyon fontos és aktuális téma is fókuszt kap ebben a lapszámban, méghozzá a fenntarthatóság. Ennek jegyében számos takarékos, megújuló megoldást gyűjtöttünk össze olvasóinknak az építkezés, felújítás és lakberendezés témakörében. Bátran ki merjük hát jelenteni, hogy az Otthonok&Megoldások nyári lapszám nem csak szép, de hasznos is egyben.

EGY KIS ÍZELÍTŐ A NYÁRI TARTALMAINKBÓL

Örömzene régi falak között – Czutor Zoliék frissen felújított otthonában jártunk

Kép

Környezettudatos építészet – Szemléletváltás az építő és az építtető részéről

Kép

Vakáció a fák világában – Páratlan kikapcsolódás a noszvaji Fekete Rigó erdei kabinban

Kép

Dejavu Ház – Szentantalfán, egy elvarázsolt pihenőhelyen jártunk

Kép

Virágmámor – A nagy hőség sem akadály, hogy szép növényeink legyenek

Kép

Vesd bele magad a vakációba! Az Otthonok&Megoldások nyári lapszáma üdítő társad lesz ebben.

IDE kattintva könnyen és gyorsan ellenőrizheted, hol kapható a közeledben. Ha pedig szeretnéd mindig magadnál tudni, INNEN néhány kattintással kényelmesen, gyorsan és egyszerűen beszerezheted digitális formában is.

De akár egy teljes évre is bebiztosíthatod magad! Fizess elő a magazinra egy évre (4 lapszámra) csupán 1.580 Ft-ért. Ezt ráadásul kényelmesen, gyorsan IDE kattintva néhány perc alatt el is intézheted.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!