Imádni fogod őket: ez a 7 szuper film érkezik tavasszal a mozikba

Imádni fogod őket: ez a 7 szuper film érkezik tavasszal a mozikba
Forrás: Pinterest

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezeket semmiképp se hagyd ki!

Mindegy, hogy családi programról vagy egy romantikus randiról van szó, a mozizás mindig jó ötlet, ha pedig szívesen néznél egy jó filmet, szuper hírünk van! Tavasszal ugyanis jobbnál jobb filmek kerülnek műsorra, így az akció, a horror és a romantikus történetek kedvelői is elégedettek lesznek. Lássuk, mi az a nyolc film, amit az elkövetkező hónapokban egyszerűen muszáj megnézned!

1. Tomb Raider magyar bemutató: március 15.

Múlt héten mozikba került a legújabb Tomb Raider-film, főszerepben Alicia Vikanderrel. A 14 éves Lara Croft apja nyomtalanul eltűnik, a lány pedig hét évvel később megpróbálja kideríteni, mi történhetett valójában. Ehhez első körben egy japán szigetre utazik, ugyanis itt látták utoljára apját; viszont hamar rá kell jönnie, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett...

2. Hang nélkül magyar bemutató: április 5.

A horrorfilmek rajongóinak kötelező látni ezt a filmet! A sztori egy családról szól, akik egy eldugott kis farmon élnek, néma csöndben. Nem saját döntésükből teszik ezt; titokzatos lények támadták meg a világot, és már egy apró nesz is elég ahhoz, hogy megtalálják a túlélőket. A gond ott kezdődik, amikor a gyerekek esti játék közben véletlenül tüzet csinálnak, és a lények megjelennek a ház körül.

3. Időcsavar magyar bemutató: április 12.

A Disney legújabb filmje egyszerűen csodálatos lesz, erről már a szereplőgárda is gondoskodik, hiszen Reese Witherspoon, Chris Pine és Oprah Winfrey is szerepet kaptak benne. Meg és Charley Wallace édesapja öt évvel ezelőtt, egy ötödik dimenzióval kapcsolatos kísérlet során eltűnt. A gyerekek, illetve egy barátjuk most úgy döntenek, hogy útra kelnek, és megpróbálják megtalálni édesapjukat.

4. Éjjeli napfény magyar bemutató: április 19.

A romantikus filmek szerelmeseinek sem lehet okuk a panaszra! Az Éjjeli napfény című film főszereplője Katie, aki egy betegség miatt sosem mehet ki a napfényre. Az élete emiatt közel sem irigylésre méltó, hiszen napközben alszik, és csak éjjel tud kimozdulni otthonról. Azonban amikor megismerkedik Charlie-val, és egymásba szeretnek, minden megváltozik.

5. Bosszúállók - Végtelen háború magyar bemutató: április 27.

A Bosszúállók csapata végre visszatér, oly sok év várakozás után! Egy korábbi cikkünkben már olvashattad, a különálló szuperhős történetek most épp hol tartanak, hamarosan pedig újra láthatod őket együtt is. Most már a Galaxis Őrzőivel együtt közösen veszik fel a küzdelmet a gonosztevő Thanos ellen, aki megpróbálja az összes végtelen követ összegyűjteni, hogy a világ urává válhasson.

6. Deadpool 2. magyar bemutató: május 17.

A Bosszúállók csapatán kívül pedig egy másik szuperhős is visszatér tavasszal: a Ryan Reynolds által megformált Deadpoolnak májusban érkezik a második része! A sztorival kapcsolatban nem sokat osztottak meg a készítők, és az előzeteseket inkább poénra vették, de minket már ez is meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy muszáj látni ezt a filmet!

7. Solo - Egy Star Wars-történet magyar bemutató: május 24.

A legújabb Star Wars film Han Solo fiatalkorát mutatja be, pontosabban azt az időszakot, amikor már megismerte Chewbaccát is. Ekkor találkozik egy utazás során Lando Calrissiannel és Qi'Rával, akikkel társulnak, hogy véghez vigyenek egy lehetetlennek tűnő akciót.

Olvasd el ezt is!

Ha pedig nem szeretnél várni, és már ma este néznél egy jó filmet, mi ezeket ajánljuk figyelmedbe!

Galéria / 5 kép

5 könnyed francia film csajos estékre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!