Tanulj a Dior egykori parfümőrétől

parfümkuruzus,parfüm

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A világ egyik legtehetségesebb parfümőre egyedülálló workshopot indít Budapesten az illatok szerelmeseinek.

gif

Hogyan állítunk össze egy parfümöt? Mik a parfümkészítés szabályai és milyen tippekkel, trükkökkel dobható fel egy illat? Ha már kislány korod óta foglalkoztat a parfümök, pacsulik és kölnik megkomponálása, akkor itt a lehetőség, hogy felfedezd az illatok izgalmas és érzéki világát Párizs egyik legtehetségesebb parfümkészítőjének a segítségével, aki elhozza a kristálytiszta hegyi levegőjű, vadvirágoktól illatos Grasse városának szépségét és varázsát Budapestre.

Daniel Pescio parfümőr

A rendezvény szakmai házigazdája a brazil születésű Daniel Pescio lesz, aki több mint 20 éve dolgozik Franciaországban parfümőrként. Miután a világhírű Versailles-i Parfüm Akadémián végzett, olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a Dior, a Tom Ford, a Prada és a Hermes.

Daniel 2006 óta tagja a Francia Parfümőrök Szövetségének. 2010-től a francia Editions de Parfums Frédérique Malle munkatársa volt, ahol 5 éven keresztül kereskedelmi vezetőként járult hozzá a márka fejlesztéséhez. Az Amerikai Parfümőrök Társasága által rendezett nemzetközi kihívás során beválasztották a világ 16 legjobb parfümőre közé.

2015 óta a saját illatait készíti parfümkreátorként, és tanítja az illatok szeretetére a világot parfümkészítő workshopokon.

A világhírű mester vezetésével induló parfümkurzus elvégzése után képes leszel megalkotni saját utánozhatatlan illatodat, amivel máshol nem találkozhatsz. Az It's YOUR World különleges ajánlatának keretében ma este éjfélig kedvezményesen válthatod meg a belépődet a parfümök mesebeli világába!

Kíváncsi vagy, hogy vajon milyen illatok segítségével csábította el a férfiakat egykor a világ legszebb asszonyaként lefestett királynő?

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!