Szuper tippek bad hair day ellen

Szuper tippek bad hair day ellen
Forrás: Unsplash.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Pánikra semmi ok, eláruljuk mivel menteheted meg a napod!

Persze vannak azok az alkalmak, mikor csodás kedvvel, magabiztosan pattansz ki az ágyból és úgy érzed kis kék madarak adják rád a ruhádat, miközben halk zene szól és még a nap is rád mosolyog. De mihez kezdj ha épp az ellenkezője történik és fogalmad sincs, hogy varázsolj magadnak emberi külsőt?

1. Vesd be a fonatokat

Ha este még jónak tűnt a hajad állapota, de reggel már nem látod túl frissnek és nem tudod kibontva hordani, sem kell elkeserednek. A fonás pont az a technika, amihez kapóra jön, ha nem aznap mostad a hajad, hiszen így nem csúsznak szét a tincsek.

2. Le a szöszökkel és babahajakkal

A hajtincsekből kiálló fránya szálacskák jól el tudják rontani az ápolt frizura összképét...Szerencsére erre is van megoldás. Először is próbáld elkerülni hajmosás után a törölközős dörzsölést, mert ez nagyon roncsolja a hajszerkezetet, inkább finom mozdulatokkal itasd fel a nedvességet. Ha pedig szárazon gyűlik meg velük a bajod, fújj egy kevés hajlakkot egy tiszta fogkefére és simítsd a fejedhez a babahajakat.

3. Divatozz

A hangsúlyos csatok az idei szezon óriási visszatérői, a mintás fejpántok pedig továbbra is hódítanak. Használd ki a lehetőséget és turbózd fel a frizurádat egy igazán feltűnő darabbal, amivel nem csak megszelídíted a rakoncátlan tincseket, de még előnyt is kovácsolhatsz belőlük!

4. Rendszeresen járj fodrászhoz

A töredező hajvég, formátlanodó fazon óriási veszélyforrása a rossz frizurának. Azzal, ha megfelelően karban van tartva, csökkentheted ennek a kockázatát. Ha van frufrud, érdemes még sűrűbben, de minimum 3-4 havonta vágass pár centit.

5. Pörgesd rá magad a hajmosásra

Készülj rá a fontos alkalmakra és ne hagyd hogy úgy érjen a reggel, hogy a hajad nincs szalonképes állapotban. Válaszd ki a hajtípusodnak megfelelő termékeket és időről időre próbálj ki újdonságokat. Így a hajad sem fog hozzászokni az összetevőkhöz és számodra is izgalmasabb lesz a hajmosás.

Ha 2019.04.01. és 2019.05.31. között legalább 500 Ft értékben vásárolsz Mastercard vagy Maestro kártyával Head & Shoulders vagy Pantene termékeket a kijelölt Azúr, CBA, Príma, Privát Max, Plus Market, Eurofamily, Coop és REÁL boltokban, nem csak 10%-os kedvezményt kapsz, de ha feltöltöd a vásárlást igazoló blokkadatokat a játék honlapjára, részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy Renault Clio a főnyeremény!

Az akció részletei a http://www.nyerovalasztas.hu/ oldalon érhetők el.

A cikk támogatója a Mastercard

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!