Mikor láttad utoljára? David Bowie lánya, Lexi már kész nő – FRISS FOTÓ

Mikor láttad utoljára? David Bowie lánya, Lexi már kész nő – FRISS FOTÓ
2017. október 13.

David és Iman lánya már 17 éves!

A világ talán még mindig nem tudta elfogadni, hogy David Bowie már nincs köztünk, ám az időt nem lehet megállítani. A 69 évesen elhunyt sztár kisebbik lánya, Alexandria Jones, vagy ahogyan mindenki hívja, Lexi már 17 éves, és lassan kész nő válik belőle.

David és a szupermodell Iman szerelmében nem sokan hittek, amikor a páros 1992. április 24-én összeházasodott, ám kapcsolatuk a sírig tartott, mindennek pecsétje pedig a közös lányuk, aki 2000. augusztus 15-én született.

Bár Lexi látszólag nem örökölte a brit zenész vonásait, vadócságban nála sincs hiány, hiszen a gyönyörű lány például már most orrpiercinget lövetett magának, és itt kell megjegyeznünk, hogy nagyon jól áll neki.

David Bowie-nak egyébként az előző házasságából már volt egy fia, Duncan, aki jelenleg 46 éves, filmrendezőként és producerként dolgozik, s fotóművész feleségével egy egyéves fiút nevelnek. Hogy Lexi is a művészvilágban képzeli-e el majd jövőjét, azt még nem tudni, ugyanis – a hozzá hasonló fiatalokkal ellentétben – a lány nagyon keveset oszt meg magáról a követővel a közösségi médiában, és ritkán szerepel a sajtóban. Pedig a modellszakmában nagyon sikeres lenne szerintünk.

Még több fotót Lexiről pedig itt találsz!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
El se hisszük: ez tényleg David Bowie és Iman 17 éves lánya?
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!