Viszlát, Mr. Grey! Nem fogod kitalálni, hogy melyik hollywoodi színésszel randizik Dakota Johnson

Viszlát, Mr. Grey! Nem fogod kitalálni, hogy melyik hollywoodi színésszel randizik Dakota Johnson
2017. október 12.

Amikor két szexi ember egymásra talál...

Meglepő hollywoodi szerelemről számolt be a minap a Page Six. A lap szerint ugyanis a Szürke ötven árnyalatá-nak szépséges sztárjára végre rátalált a szerelem. Ha minket kérdeztek, mi nem is értjük, hogy a színésznő miként lehetett ilyen sokáig szingli.

Nos, a filmsorozat rajongói és nem rajongói amúgy is sokat panaszkodtak arra, hogy Dakota és Jamie Dornan között nagyjából a nullával volt egyenlő a kémia a filmvásznon, de ha hinni lehet a pletykáknak, akkor most a 28 éves hírességnek egy ízig-vérig férfi akadt a horgára, mégpedig nem más, mint a Mad Men Don-ja, Jon Hamm. (Aki szintén hogyan lehet szingli? Mi van már a világgal?)

Kép

Szóval ha minden igaz, akkor a két színész nagyon egymásra talált, a párost a New York-i Kingside étteremben látták kettesben turbékolni a szemtanúk. Bár egyelőre még egyik fél sem erősítette meg a hírt, de a lapok már most imádják Anastasia Steele és Don Draper párosát. És ha minket kérdeztek – mi is!


De nem Dakota és Jamie az egyetlen páros, amelynél valahogyan azt érezzük, nem őket rendelte egymáshoz a végzet. Ilyenkor megnéznénk még egy jó kis folytatást, amiből valószínűleg kiderülne, hogy a happy end pont addig tartott, amíg mi hazaértünk a moziból. Nem működött a kémia, nincs semmi közös bennük – titeket melyik filmes páros zavart eddig a legjobban?

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Az 5 legrosszabb filmes páros, akit soha többé nem akarunk együtt látni
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!