Már ő sem elég tökéletes a világnak? Emily Ratajkowski durván kiakadt, hogy photoshopolták a fotóját

Már ő sem elég tökéletes a világnak? Emily Ratajkowski durván kiakadt, hogy photoshopolták a fotóját
2017. szeptember 21.

Csoda, ha önbizalomhiányosak a nők?

Nem kétség, az amerikai modell korunk egyik legdögösebb nője, igazi szexszimbólum, és az, aki ezt kétségbe vonja, abból csak az irigység beszél.

Ám úgy tűnik, Emily mégsem elég tökéletes ennek a világnak, csalódottságát pedig most egy pillanatig sem leplezte, és nyílt levélben számolt be az esetről.

A történet ott kezdődik, hogy Emily felkérést kapott, hogy szerepeljen a Madame Figaro címlapján. Mint mindig, a modell most is mindent beleadott, a képeken tökéletesen festett, ám úgy tűnik, a magazin még sem volt a végeredménnyel elégedett, így segítségül hívták a Photoshop mágikus erejét.

Olvasd el ezt is!

Íme az anyag, ami Emily-ről készült a magazinba:

A híresség ajkát és melleit is feltuningolták a címlapra, ezzel pedig szerintünk nem értek el mást, mint hogy Emily rosszabbul fest a képeken, mint valaha. No persze ő még így is szuperdögös...

A változás még látványosabb a modell Instagram-posztjában, ahol egymás mellett tekinthető meg a nyers és a photoshopolt fotó.

És hogy mit üzen Emily a magazinnak?

Mindenki gyönyörű a maga módján. Ám mindannyian küzdünk a bizonytalansággal azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekben különbözünk a szépségideáltól. Én pont úgy próbálom leküzdeni ezt a bizonytalanságot, mint mindenki más, ezért is voltam annyira csalódott, amikor megláttam, hogy az ajkaimat és a melleimet retusálták ezen a címlapfotón. Remélem, a divatipar egyszer majd felhagy azzal, hogy elnyomja azokat a dolgokat, amik egyedivé tesznek bennünket, és végre elkezdi ünnepelje az egyéniséget

- írta a fotó alá a modell.

Őrület, nem?


És ha már Photoshop, nézd meg a legcsúnyább bakikat, amiket valaha elkövettek a sztárokkal a figyelmetlen retusőrök!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Híres Photoshop bakik
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!