Jen, te mázlista! Justin Theroux szerelmi vallomásán az egész internet meghatódott

Jen, te mázlista! Justin Theroux szerelmi vallomásán az egész internet meghatódott
2017. augusztus 7.

Amikor egy férfi szerelmes...

Ha valakinek, hát Jennifer Anistonnak kijutott a szerelmi zűrökből. A színésznőnek hosszú időbe telt, mire feldolgozta, hogy Brad elhagyta őt Angelina Joliért, és persze a helyzeten az sem segített, hogy mindezt az egész világ szeme láttára tette. Brangelináék gyönyörű családját biztos nehéz volt látni, de ma már ő is tudja, hogy ennek így kellett lennie.

Hiszen ha ez az egész nem történik meg vele, akkor nem találtak volna egymásra Justin Theroux-al, nem? A páros immár második házassági évfordulóját ünnepelte, és hogy kapcsolatuk mennyire felhőtlen, arra a színész legfrissebb posztja a bizonyíték. Justin egy lovag. Oké, igazi 21. századi lovag, aki annak rendje és módja szerint az Instagramon tett tanúbizonyságot szerelméről, posztján pedig az egész internet meghatódott.

Justin tőle szokatlan módon egy igazán intim fotót posztolt!

Bár A hátrahagyottak sztárja ritkán oszt meg személyesebb jellegű képeket a közösségi oldalon, most egy igazán romantikus fotót posztolt, no meg amolyan pasisan, mindenféle flancos szöveg nélkül, néhány sokatmondó emojit fűzött kommentárként a kép mellé, hiszen már két éve annak, hogy Justin elvette a nőt, akit az egész világ élete végéig Rachel Green-nek fog hívni.

Még sok-sok boldog évet nekik!

Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.