Még Harry-t is veri! Az internet rátalál a királyi család legszexibb tagjára – FOTÓK

Még Harry-t is veri! Az internet rátalál a királyi család legszexibb tagjára – FOTÓK
2017. július 31.

Ettől tátva marad a szád!

Hölgyeim, itt az ideje, hogy bemutassuk nektek Erzsébet királynő néhai húga, Margit hercegnő szuperszexis unokáját, akiről napok óta az egész világ beszél. Arthur Chatto sármos, izmos, kacsingat a hadsereg felé, és jelenleg szingli, vagyis ő most a legjobb parti, ha valaki szeretne bekerülni a királyi családba.

És hogy miért beszél most róla mindenki? Arthurt eddig méltatlanul elhanyagolta a sajtó, hiszen még mindig Harry a favorit, ám a srác a napokban megszabadult a pólójától, hogy felfedje kidolgozott izmait és helyet követeljen magának, ha már szexis hercegekről van szó. Azóta pedig mindenki csorgatja a nyálát...

Íme, az új kedvencünk, Arthur Chatto!

Kép

Igazi poszterfiú, nem? Hát igen, ezzel Harry már nem tud versenyezni. Arthur egyébként messze áll attól, hogy valaha uralkodó legyen, csak a 21. az öröklési sorban.

Kép

Ám még így is hasonlóan szigorú szabályok kötelezik, mint a királyi család többi tagját, sajnos Calvin Klein-os villantása tiszavirág életűnek bizonyult, azóta már törölni kellett fotóját a netről. Tippeljetek, vajon kinek a parancsára...

Kép

Köszönjük, Erzsébet! Minden jót elrontasz.


És ha már a legszexibb herceg címet elvettük tőle, a legcukibb apuka még simán lehet. Mi ezektől a fotóról teljesen elolvadtunk!

Nézd meg a galériánkat> 20 kép
20 bűbájos fotó, ami bizonyítja, hogy Harry herceg csodás apuka lesz
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!