Igazi álompár: ilyen megható üzenettel gratulált Shane Hosszú Katinkának

Igazi álompár: ilyen megható üzenettel gratulált Shane Hosszú Katinkának
2017. július 25.

Elolvadtunk!

Az egész ország egyszerre tombolt, mikor tegnap este Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen. Ezzel az úszónő megkezdte az éremgyűjtést a budapesti vb-n, és talán nem túlzás már most azt mondani, hogy valószínűleg nem ez volt az utolsó.

A tombolásból természetesen Shane Tusup is kivette a részét, akinek már legendásak a medence szélén lerendezett őrjöngései. Ám az öröm első mámoros pillanatai után Shane ezúttal még egy igazán megható üzenetet is posztolt szerelmének az Instagramon, hiszen nemcsak edzőként büszke Katinkára, hanem férjként is.

Már 10:50 van, de még mindig nem találom a szavakat. Ez az este volt életem egyik legcsodálatosabbja, és annyira hálás vagyok, hogy ennek az egésznek részese lehettem. Nem hiszem, hogy eljön az az idő, amikor már nem ámulok el azon, ahogy kezeli a hatalmas nyomást, a véget nem érő elvárásokat és az állandó kritikát, hogy mindig felnő a feladathoz és úgy hozza ki magából a maximumot, amiről mások csak álmodoznak. Köszönöm gyönyörű istennőm, hogy átélhettem mindezt, hogy ennyire bízol bennem. Köszönöm Magyarországnak, hogy lehetővé teszi, hogy helyem legyen itt. Köszönöm anyámnak és apámnak, hogy mindig támogatott engem, és ideutaztak, hogy velünk legyenek ezen az éjszakán!

Innen is még egyszer nagyon gratulálunk Katinkának!


Már 4 éve, hogy kimondta a boldogító igent a verhetetlen páros. Te már láttad az esküvői képeiket? Most galériánkban megnézheted, hogy milyen volt Katinka és Shane nagy napja!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Hosszú Katinka és Shane Tusup esküvője
Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.