Mi lett a bájos alakjával? Alicia Vikander irreálisan kockás hasát nem bírjuk feldolgozni – FOTÓ

Mi lett a bájos alakjával? Alicia Vikander irreálisan kockás hasát nem bírjuk feldolgozni – FOTÓ
2017. július 7.

A színésznő mellett még a pasija is elbújhat!

Amikor izmos akcióhősökre terelődik a szó, olyan nevek pörögnek a köztudatban, mint Chris Evans, Chris Hemsworth vagy Chris Pratt (na jó, ez azért vicces), de biztos, hogy nem egy hollywoodi színésznő jut eszünkbe, hiszen az izom és az akció a férfiak terepe. Nos, most erre a sztereotípiára cáfolt rá Alicia Vikander, aki bár nem férfi és nem hívják Chrisnek, olyan szinten kigyúrta magát a Tomb Raider remake-re, hogy mellette még a három Chris is elbújhat.

A rajongók sokáig kétkedve fogadták, hogy Angelina Jolie utódja az Oscar-díjas svéd színésznő lesz, és valljuk be, egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy a törékeny testalkatú, kislányos Alicia megugorja ezt a szintet. De a 28 éves csillag felszívta magát, és már a forgatásokon készült fotókon is látszott, hogy mennyire elszánt, ám az, hogy milyen komolyan vette az edzéseket, csak most derült ki igazán

Alicia épp szerelmével, Michael Fassbenderrel vakációzott Spanyolországban, mikor a paparazziknak sikerült lencsevégre kapni őt és önálló életet élő acélos kockáit – egy cuki piros pöttyös bikinibe csomagolva.

Kép

Ami pedig hab a tortán, hogy az egyik fotóba Fassbender pocakja is belelóg – kicsit el van maradva az asszonyhoz képest, nem?

Kép
A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.