Őrület! Így szeretné világra hozni ikreit Beyoncé

Őrület! Így szeretné világra hozni ikreit Beyoncé
2017. június 14.

Nem túlzás ez?

Egyre csak közeledik az időpont, hogy Beyoncé világra hozza az ikreket, akikre már most az egész világ kíváncsi.

Egyre csak közeledik az időpont, amikor Beyoncé világra hozza az ikreket, akikre már most az egész világ kíváncsi. A popdíva várandósságának híre sokkolta a legnagyobb rajongókat, de sokkolta az egész világot is, azóta pedig egyre meredekebb dolgokat láthatunk és hallhatunk róla. Ilyenek voltak például azok a fotók, amelyeken úgy tűnt, hogy Beyoncé igazából nem is terhes, ugyanis teljesen eltűnt a kerekedő hasa:

Olvasd el ezt is!

A képek persze csalókák voltak, Bee nagyon is terhes, most pedig kiderült, hogy a szülést sem fogják elaprózni szerelmével, Jay Z-vel. Míg Katalin hercegné vagy Amal Clooney csak egy fényűző magánkórházat engedhetett meg magának, addig Beyoncé saját szülészetet építtet a házába. Ugyanis a sztár az otthonszülés mellett döntött, erre pedig a lehető legprofibb módon készült fel.

Lesz itt minden, a röpke egymillió dolláros költségvetésből. A legmodernebb orvosi berendezések, állandó készenlétben álló személyzet, inkubátor, és a biztonság kedvéért még egy mentő is, ha valami baj adódna.

gif

Nem is értjük, min csodálkozunk, hiszen Queen B fog szülni!

Büszkeség: ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!