Sokan kiakadtak, mások istenítik: Ashley Graham friss bikinis fotóival megosztotta az internetet – Te melyik oldalon állsz?

Sokan kiakadtak, mások istenítik: Ashley Graham friss bikinis fotóival megosztotta az internetet – Te melyik oldalon állsz?
2017. június 7.

Néhány retusálatlan fotó – és felrobban a net!

Ashley Grahamre sok címet lehet aggatni. Szupermodell, a testpozitív ikon, a plus size fürdőruhák elsőszámú arca, egy női Coelho, bátor. Igen, Graham bátor, mert sosem fél szembeszállni és kifejteni a véleményét a divatipar mai elvárásaival kapcsolatban, akkor is, amikor a többi modell csendben hallgat.

Viszont egyvalamiért nem szeretné, hogy bátornak nevezzék, ha bevállal egy retusáltalan bikinis fotót. Ebben semmi bátorság nincs, ez a természetes. Szerinte. De mint kiderült, sokak szerint nem.

Először a modell ezzel a fotóval borzolta fel az internetet!

Múlt heti posztja ismét nagyon népszerű volt a követői körében, sok kommentelő méltatta, hogy mennyi erőt ad a nőknek azzal, hogy végre egy ismert arc nem rejtegeti valódi testét a strandon, meg meri villantani a narancsbőrét, striáit. De Ashley-nek ez csak olaj volt a tűzre. Egy még többet mutató fotót posztolt magáról, ha már bátorságról beszélnek a kommentelők, a következőt fűzte hozzá:

Amikor "bátornak" neveznek...

Ez azonban végképp kiverte a biztosítékot, és két táborra osztotta a követőket. Sokak számára valóban Ashley a példakép, míg a negatív hangadók szemét szúrja, hogy miért hirdeti valaki úgy a zsírpárnákat és az elhízást, mint jó dolgot.

Nos, te mit gondolsz?

Büszkeség: ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!