"K****tok be!" - Kim Kardashian durván beszólt a fenekét fikázóknak

"K****tok be!" - Kim Kardashian durván beszólt a fenekét fikázóknak
2017. április 27.

Most nagyon elpattant nála valami...

Kim Kardashian ismét elérte, hogy az egész internet róla beszéljen. A napokban a paparazziknak ugyanis sikerült pár előnytelen bikinis fotót lőni a sztárról, amiket aztán fel is kapott a sajtó, mondván végre bárki megnézheti a valóságot, ilyen Kim híres feneke retusálás, vagy bármilyen ügyes trükk nélkül.

Kép

Kritika pedig érte bőven, de mit várhat az, aki a fél életét azzal tölti, hogy tökéletes fenekével henceg a világnak, majd kiderül, hogy az a hátsó bizony mégsem olyan tökéletes?

Kim viszont nem bírta elviselni a negatív kommentáradatot - pedig van már benne gyakorlata -, és véleményét a Twitteren tudatta mindenkivel:

Ja, ahogy láttam ez a perspektíva szar. A jövőben majd dolgozom rajta, hogy jobb fényben és szögből készüljenek rólam felvételek. Kapjátok be.

A poszt viszont ahogy megszületett, el is tűnt, Kim nagyjából 1 perccel a posztolás után már törölte is, de minek? Még mindig nem tanulta meg, hogy az internet nem felejt?

Kép
Készen állsz? A 2000-es évek óta nem hordtunk ilyen farmert, most viszont úgy tűnik, újra menő

Úgy tűnik ez az erősen megkérdőjelezhető fazon újra felbukkant!

Új családtag: Olivia Wilde és Jason Sudeikis örökbefogadott, mi pedig elolvadtunk az első fotó láttán

Olivia Wilde és Jason Sudei úgy döntött, ideje bővíteni a kis családot. A legszebb az egészben, hogy a szerelmespár az örökbefogadás mellett döntött. Nézd csak!

Előfizetés