Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston

Végreee! Újra sorozatban szerepel majd Jennifer Aniston
2017. január 23.

A hír, amire vártunk!

Jennifer Anistont a Jóbarátok sorozat révén ismerte és szerette meg az egész világ. Bár a sztár azóta jócskán eltávolodott a TV és a sorozatok világától, sok rajongó dédelgetett vágya, hogy végre ne csak a mozivásznon lássa viszont kedvenc színésznőjét. Erre 2004 óta (a Jóbarátok utolsó epizódja) nem volt lehetőség, viszont végre a csillagok is együtt állnak, 13 év után Jen kész arra, hogy visszatérjen a képernyőre.

gif

Sokat gondolok rá, hogy visszatérek a tévézéshez, hisz ez az, ahol igazi munka és minőség van. A karrierem ezen pontján szeretnék már csodálatos történetekben részt venni, izgalmas karaktereket megformálni és csak jól érezni magam. Míg a 20-as éveidet taposod, a legnagyobb kaland elmenni otthonról - új emberekkel találkozni, megismerni az országot, ahol élsz és persze a világot, hisz annyi izgalom vár rád. De most már az otthonomhoz közel szeretnék maradni, csak élvezni a napokat. Nem akarok több időt szánni kiabáló és idegeskedő rendezőkre és felháborító bánásmódra.

Jen mintha kicsit kiakadt volna valakire...

gif

Mindenesetre a színésznő új nyilatkozata kapcsán nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük, hamarosan akad olyan, aki lát potenciált benne és gyorsan lecsap a lehetőségre. Mi tuti, hogy nézni fogjuk!

Jen benne van, te benne vagy?

Napi horoszkóp június 22.: a Bikák a környezetük elégedettségét szeretnék kivívni, a Szüzek vissza nem térő esélyt kapnak

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Mi ehhez képest a Toddlers & Tiaras! 8 mini-divatblogger, aki már most stílusosabb, mint te

Szerinted jó, ha egy gyereknek már ilyen fiatalon a divat a mindene?

Előfizetés