Ez a színésznő fogja alakítani Katalin hercegnét a királyi családról készülő sorozatban

Ez a színésznő fogja alakítani Katalin hercegnét a királyi családról készülő sorozatban
2016. november 10.

Eddig fel sem tűnt, de a színésznő tényleg hasonlít Katalinra.

A Netflix saját gyártású sorozata, a The Crown még csak múlt héten indult, máris újabb izgalmas TV-s dráma készül a brit uralkodók életéből. A BBC is bejelentette, hogy beszáll a királyi sorozatok gyártásába, utópisztikus tervük, a King Charles III. pedig már most felcsigázott minket.

A sztori középpontjában ugyanis Károly fog állni, a készítők pedig eljátszanak a gondolattal, vajon mi történne, ha Erzsébet királynő meghalna és több évtizednyi várakozás után fia végre tényleg elfoglalná a trónt. A sorozatban természetes a királyi család több tagja is feltűnik - talán Harry új barátnőjét is beleírják a történetbe -, azt viszont már biztosan eldöntötték, hogy ki fogja alakítani mindenki kedvencét, Katalin hercegnét.

Kép

A választás pedig a brit színésznőre, Charlotte Riley-re esett, aki ismerős lehet a Az idők végezetéig, a Gengszterbirodalom és a Birmingham bandája című sorozatokból. Egyébként pedig a zseniális Tom Hardy felesége.

Kate Middleton egy nagyon izgalmas nő. Különösen megtisztelő, egyben komoly kihívás őt eljátszani, amit már nagyon várok.

- nyilatkozta a szerepről Riley.
Kép

Szerinted jó választás?

Ez a város az új Dubai! Ismerd meg Dohát!

Katar fővárosa az új kedvencünk az arab térségben.