Ez a színésznő fogja alakítani Katalin hercegnét a királyi családról készülő sorozatban

Ez a színésznő fogja alakítani Katalin hercegnét a királyi családról készülő sorozatban
2016. november 10.

Eddig fel sem tűnt, de a színésznő tényleg hasonlít Katalinra.

A Netflix saját gyártású sorozata, a The Crown még csak múlt héten indult, máris újabb izgalmas TV-s dráma készül a brit uralkodók életéből. A BBC is bejelentette, hogy beszáll a királyi sorozatok gyártásába, utópisztikus tervük, a King Charles III. pedig már most felcsigázott minket.

A sztori középpontjában ugyanis Károly fog állni, a készítők pedig eljátszanak a gondolattal, vajon mi történne, ha Erzsébet királynő meghalna és több évtizednyi várakozás után fia végre tényleg elfoglalná a trónt. A sorozatban természetes a királyi család több tagja is feltűnik - talán Harry új barátnőjét is beleírják a történetbe -, azt viszont már biztosan eldöntötték, hogy ki fogja alakítani mindenki kedvencét, Katalin hercegnét.

Kép

A választás pedig a brit színésznőre, Charlotte Riley-re esett, aki ismerős lehet a Az idők végezetéig, a Gengszterbirodalom és a Birmingham bandája című sorozatokból. Egyébként pedig a zseniális Tom Hardy felesége.

Kate Middleton egy nagyon izgalmas nő. Különösen megtisztelő, egyben komoly kihívás őt eljátszani, amit már nagyon várok.

- nyilatkozta a szerepről Riley.
Kép

Szerinted jó választás?

Íme Katalin hercegnő és Pippa, ahogy még sosem láthattad őket!

Pippa Middleton nővére, Katalin hercegnő esküvőjén tett szert világhírre, ám nem ez volt az első lagzi, ahol mindketten csodásan festettek.

Amit nem mondanak el nekünk: 10 sztár őszinte vallomása a terhességről

A terhesség nem csak a cuki pocakról és a kedves gratulációkról szól, sőt: a legtöbb anyuka bizony jó ideig sorolhatná azokat a dolgokat, amik kifejezetten nem kellemesek a babavárás alatt. A következő világsztárok is bátran vállalják, hogy bizony nekik is vannak/voltak kellemetlen perceik.

5 ruhadarab, amit a pasik imádnak a nőkön!

Ezek a pasik kedvenc darabjai - a nőkön!

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

Előfizetés