Hogy mi? Kim Kardashian béranyával hordatná ki harmadik gyerekét?

Hogy mi? Kim Kardashian béranyával hordatná ki harmadik gyerekét?
2016. november 9.

Kim Kardashian ismét sokkolta kijelentésével a világot.

Bár a párizsi rablás óta Kim kevesebbet témát szolgáltat a sajtónak, még az Instagramon is elnémult, legfrissebb kijelentése emlékeztet minket arra, hogy ő bizony tényleg ért a botránykeltéshez.

A valóságshow sztár ugyanis elárulta, hogy Kanye és ő családbővítésen gondolkoznak. A kis Saint West még csak 10 hónapos, a szülők viszont nem szeretnének nagy korkülönbséget a kicsik között, így tervezik a harmadik csemetét. Ám ezt a babát már nem Kim tervezi kihordani.

Nézd meg a galériánkat>13 kép
Az első fotók Saint Westről!

Tény, ő nem azok közé a kismamák közé tartozott, akik kisimultak a várandóság alatt, rettenetesen felpuffadt és a felszedett plusz kilókat alig győzte leadni magáról a szülés után. Ám Kim esküdözik rá, hogy nem hiúsága miatt szeretne béranyát fogani, hanem azért, mert mind a két terhessége komoly egészségügyi kockázatot is jelentett számára.

Kép

Mindezt a Keeping Up with the Kardashian új részében közölte családjával, döntését pedig olyannyira gondolja komolyan, hogy már a béranya felkutatását is megkezdte. És az eredmény?

Sokk!

Cannes-i dráma! Emily Ratajkowski ruháját még a kocsiban is varrták, hogy kész legyen - De megérte, nem?

Júniusi címlapsztárunk, Emily Ratajkowski mindig ad okot a megdöbbenésre, mikor a vörös szőnyegre lép.

Már most fényűzésben él? Less be Meghan Markle lakásába

Meghan torontói otthonába engedett betekintést!

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Előfizetés