Sztárok, akik ki nem állhatják Angelina Jolie-t (Jenifer Anistonon kívül...)

Sztárok, akik ki nem állhatják Angelina Jolie-t (Jenifer Anistonon kívül...)
2016. október 10.

Valószínűleg nem Jenifer az egyetlen, aki dörzsölte a markát Brangelináék válásának hallatán.

Chelsea Handler

"Démon" – ez a tökéletes jelző Chelsea Handler szerint Angelina Jolie-ra. Mindezt élő adásban jelentette ki, mikor a Watch What Happens Live című műsor vendége volt, és közismert szarkasztikus humora ellenére is érződött, hogy ezt a kijelentést most tényleg komolyan gondolja. Sőt, még egy lapáttal tett a tűzre:

Ennek semmi köze Jennifer Anistonhoz. Mint nő, megérzem, hogy milyen ember az, aki belép abba a szobába, amiben vagyok. Hát ezért nem szeretem Angelina Jolie-t.

Scott Rudin

Kép

Most elsőre lehet, hogy nem tudod, ki az a Scott Rudin, és az sem segít, hogy hires producer, de a filmjeit már biztos láttad: Spinédzserek, Elvált nők klubja, Nem vénnek való vidék, A közösségi háló. Rudin egy interjúban fejtette ki véleményét Angelináról, amit aztán bárki elolvashatott. A vita úgy tudni onnan indult, hogy Angelina megpróbálta elcsábítani saját filmjébe David Fincher rendezőt (Angie mellette a képen), míg Rudin Steve Jobs önéletrajzi filmjéhez szerette volna megszerezni magának. Mondjuk Fincher végül egyik produkciót sem vállalta, a tüske finom szólva is ottmaradt a producerben:

Egész pályafutásom alatt nem találkoztam még egy ennyire minimálisan tehetséges ellenben elkényeztetett kölyökkel, aki azt gondolja, hogy nem kell semmit letennie az asztalra, pár hónap munka után igazi filmrendezőnek vallhatja magát.

Billy Bob Thornton

Kép

Angie és Billy Bob Thornton vad szerelmét és házasságát a mai napig sokan nem bírják bedolgozni. Kezdve a színésznő “Billy Bob” tetoválástól, egészen az egymásnak kötött vérszerződésig (igen, szó szerint), ki tudja mit műveltek egymással. Aztán kiderült, nem őriz szép emlékeket a múltról Thornton:

Ez egy őrült időszak volt az életemben. Soha nem szerettem igazán.

Laura Dern

Kép

Csak elutaztam otthonról dolgozni. Amíg a forgatáson voltam (Veszett a világ) a barátom megnősült és soha többé nem keresett.

Kevesen tudják, de nem Aniston volt az első, aki megszívta Jolie miatt. Ebben az elfeledett esteben pont az imént említett Billy Bob Thornton és Laura Dern szerelmébe ütött éket a színésznő, a már ismert módon. Ismerős?

Amal Clooney

Kép

A színésznő és az ügyvédnő akár a legjobb barátnők lehetnének, tekintve jószolgálati tevékenységeiket, arról nem is beszélve, hogy férjeik már évek óta a legjobb barátok. Mindezek ellenére gyűlölik egymást, ezért is hagyták ki a Brangelináék a sztárpár esküvőjét néhány éve:

Angie az utolsó pillanatban mondta le az esküvőn való részvételt. Így akarta fitogtatni az erejét és megbántani.

Olvasd el ezt is!

Jon Voight

Kép

A színészlegenda és lánya kapcsolata a mai napig rendkívül rapszodikus. Angie sosem tudta megbocsátani Voightnak, hogy megcsalta az édesanyját, Marcheline Bertrand-t, ami mondjuk elég álszent tekintve, hogy ő maga is több szerelmet zúzott szét. Az évek során hol nem beszéltek egymással, hol kibékültek, ám egy biztos, Jon Voight a mai napig állítja, hogy lányának komoly mentális problémái vannak, voltak régen is, amiket kezeltetnie kellene.

A kávé, amit mindenki iszik, de senki sem tudja mi az, avagy a nagy kérdés: mi is az a Flat White?

Senkitől nem kaptam választ, ezért úgy döntöttem, magam járok utána a kérdésnek.

Micsoda hír! Új márkával térnek vissza a USE unused tervezői

Nem kell már sokáig nélkülöznünk a srácokat!

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!