Olivia Palermo nem szereti, ha ezt viseli a férje

Olivia Palermo nem szereti, ha ezt viseli a férje
Forrás: Europress
2016. szeptember 13.

A sztárvilág egyik legstílusosabb párja sem ért egyet minden divatkérdésben.

Olivia Palermo nemrég dobta piacra első saját kollekcióját a Nordstrom szárnyai alatt, de máris új kollaborációt ünnepel. A múlt héten New Yorkban mutatták be a Banana Republic számára készült darabjait, az eseményen pedig megjelent, hogy vele ünnepeljen férje, Johannes Huebl is. Az amerikai InStyle újságírójának pedig több se kellett, kifaggatta a német származású modellt a pár öltözködési szokásairól.

Kép
forrás: Europress

Huebl elmondta, hogy az egymáshoz oly tökéletesen passzoló stílusukat egyáltalán nem koordinálják össze reggelente. „Néha magától megtörténik, hogy ő és én is farmeringet húzunk fel reggel, de ezt sosem beszéljük meg előre. Mindketten nagyon lazán állunk a divathoz, nem vesszük túl komolyan magunkat. De adunk egymásnak tippeket és elmondom neki a véleményemet. Bár az én ízlésem inkább klasszikus, szeretem a kontrasztot, a monokróm szetteket és nem nagyon kísérletezek printekkel.”

Kép
forrás: Europress

Végül azt is elárulta, mi az, amit Olivia nem kedvel az ő öltözködésében: „Úgy nőttem fel, hogy folyton magasszárú Converse-t hordtam és néha amikor nagyon meleg van nyáron még mindig felveszem bermudával vagy nadrággal. Van egy-két dolog, ami nem tetszik neki, de nem foglalkozok velel, akkor is hordom.”
Csak helyeselni tudunk, állj ki a saját stílusodért, Johannes!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.