Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról

Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról
2016. szeptember 6.

Renée Zellweger az anyaságról nyilatkozott, és sajnos nem nyerte el a közvélemény tetszését.

Végre jövő héten a mozikba kerül a Bridget Jones babát vár! Kedvenc szinglink a harmadik részben az anyaság nehézségeivel néz szembe, és bár még nem tudjuk, hogy ki is lesz az apa - legyen Darcy, legyen Darcy -, az biztos, hogy bonyodalmakban és nevetésben nem lesz hiány.

Ezért hát elég kézenfekvőnek tűnt, hogy a film kapcsán az újságírók ismét kikezdjék a gyermektelen Renée Zellwegert. Ám mint kiderült, a 47 éves színésznőt sosem foglalkoztatta igazán az anyaság gondolata és lazán válaszolt az intim kérdésekre is. Ezzel persze a konzervatívabb rajongóinál egyből kivágta a biztosítékot és elkezdtek özönleni a negatív kommentek, női princípiumról és hasonlók...

Kép

Én soha nem gondoltam, hogy ettől lesz majd boldog az életem. Mindig is nyitott voltam, vártam, hogy mi a következő lépés és nem lett volna baj, ha így hozza a sors. De soha nem gondoltam azt, hogy szülnöm kellene ahhoz, hogy kiteljesedjek.

- nyilatkozta Renée.

Pedig ha eddig el is kerülték az anyai érzések a készülő film most abszolút kihozhatta volna belőle ezeket, de Renée az interjúban azt is elmondta, hogy hiába játszott terhes nőt, még így sem gondolt túl sokat a családalapításra. Őt valahogy egész életében elkerülte ez a "vágy".

Te kinek adsz igazat?
Igaza van, minden nő úgy él, ahogy neki tetszik.
Nem tetszik, ahogy Renée Zellweger gondolkozik.
Magánügy.
Megosztom az eredményt
A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen meg is osztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

Előfizetés