Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról

Csalódtak a rajongók: Bridget Jones babát vár, de Renée Zellweger mást gondol a gyerekvállalásról
2016. szeptember 6.

Renée Zellweger az anyaságról nyilatkozott, és sajnos nem nyerte el a közvélemény tetszését.

Végre jövő héten a mozikba kerül a Bridget Jones babát vár! Kedvenc szinglink a harmadik részben az anyaság nehézségeivel néz szembe, és bár még nem tudjuk, hogy ki is lesz az apa - legyen Darcy, legyen Darcy -, az biztos, hogy bonyodalmakban és nevetésben nem lesz hiány.

Ezért hát elég kézenfekvőnek tűnt, hogy a film kapcsán az újságírók ismét kikezdjék a gyermektelen Renée Zellwegert. Ám mint kiderült, a 47 éves színésznőt sosem foglalkoztatta igazán az anyaság gondolata és lazán válaszolt az intim kérdésekre is. Ezzel persze a konzervatívabb rajongóinál egyből kivágta a biztosítékot és elkezdtek özönleni a negatív kommentek, női princípiumról és hasonlók...

Kép

Én soha nem gondoltam, hogy ettől lesz majd boldog az életem. Mindig is nyitott voltam, vártam, hogy mi a következő lépés és nem lett volna baj, ha így hozza a sors. De soha nem gondoltam azt, hogy szülnöm kellene ahhoz, hogy kiteljesedjek.

- nyilatkozta Renée.

Pedig ha eddig el is kerülték az anyai érzések a készülő film most abszolút kihozhatta volna belőle ezeket, de Renée az interjúban azt is elmondta, hogy hiába játszott terhes nőt, még így sem gondolt túl sokat a családalapításra. Őt valahogy egész életében elkerülte ez a "vágy".

Te kinek adsz igazat?
Igaza van, minden nő úgy él, ahogy neki tetszik.
Nem tetszik, ahogy Renée Zellweger gondolkozik.
Magánügy.
Megosztom az eredményt
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.