Renée Zellweger kiakadt: "Szálljon le mindenki az arcomról!"

Renée Zellweger kiakadt: "Szálljon le mindenki az arcomról!"
2016. augusztus 10.

Renée Zellweger nyílt levelet írt a világnak.

Úgy tűnik, hogy Jennifer Aniston lavinát indított el a sztárvilágban. A színésznő havi szinten zaklatta a sajtó a terhességével kapcsolatos hoaxokkal, ezért erősen bírálta a bulváréhes újságírókat és az őt zaklató paparazzikat. Most pedig Renée levelét is közölte a Huffington Post, amiben hosszasan taglalja, hogy mennyire unja már, hogy mindenki az arcával foglalkozik.

Bár a színésznő továbbra sem hajlandó megerősíteni vagy cáfolni, hogy plasztikai sebésznél járt - mondjuk ez elég egyértelmű -, nagy visszatérése óta nem nyugodnak körülötte a kedélyek. Az új Bridget Jones film szerződésének aláírásával együtt pedig akár célkeresztett is rajzolhatott volna a homlokára, ám Renée poharában az utolsó csepp Owen Gleiberman írása volt. A kritikus szerint mivel a sztár már nem hasonlít a régi önmagára, színésznőként is újra kell most őt értelmezni.

Kép

Ezt a támadást már nem bírta szó nélkül hagyni Renée, aki teljesen kiakadt, hogy 16 évvel a Bridget Jones után egy újságíró megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e a szerepre csak azért, mert nem úgy néz ki, mint régen.

Bár nem titok, a történelem során mindig annyit ért egy nő, amennyit a külseje.

- írta levelében.

A színésznőnek elege van abból, hogy egyre merészebb és gonoszabb állításokat kell elviselnie a sajtótól, hogy midnenki úgy érzi, hogy csupán a külseje miatt földbe döngölhet egy nőt. És nevetségesnek tatja, hogy az emberek, és főleg a média az ő arcával foglalkozik, mikor a világban sokkal fontosabb dolgok is történnek, amiről érdemesebb lenne beszélni.

Szerinted igaza van a színésznőnek?
Igen, borzasztó érzés lehet ezekkel a támadásokkal együtt élni.
Vállalta a plasztikai műtéteket, akkor most miért baj, ha beszélnek róla?
Szokás szerint túlreagálta.
Megosztom az eredményt
Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!