Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje

Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje
2016. július 27.

Az biztos, hogy szerelme nem spórolt a lánykérésen.

Már az egész világot bejárta a hír, hogy minden idők egyik leghíresebb koszorúslányának, Pippa Middletonnak egy milliomos bankár, James Matthews megkérte a kezét. A pár kevesebb, mint egy éve jár hivatalosan együtt, de akkor köztük a szerelem, hogy James teljesen váratlanul egy romantikus hétvégén letérdelt a lány elé. Mint a mesékben...

Kép

Sokan rebesgetik, hogy így Pippa még nővérénél is jobban járt, hisz legalább annyira fényűző élet vár rá, mint ami Katalin hercegnének adatott, csak az ő hétköznapjait nem nyomasztja majd a a brit királyi család vasszigora.

Erről árulkodik elképesztő eljegyzési gyűrűje is, ami simán leveri Katalinét. David Christopher Allen, a 77 Diamonds tulajdonosa elárulta a People magazinnak, hogy Pippa gyűrűjét rendkívül különleges Asscher csiszolású gyémánt díszíti, aminek ára 200 000 font körül lehet, ami 72 millió(!!) forint. Emellett "elbújhat" Katalin 38 milliós jegygyűrűje.

Kép

Az esküvőt egyébként 2017-re tervezik, ami valószínűleg hasonlóan nagyszabású lesz, mint Kate Middleton és Vilmos herceg öt évvel ezelőtti esküvője. Bár az is lehet, hogy még nagyobb!

Mit gondolsz, nem túlzás ez?

Méghogy Carrie volt legstílusosabb, íme Samantha Jones 50 legjobb szettje!

A sorozat legszexisebb szereplője sem félt a látványos ruháktól és a feltűnő ékszerektől.

5 számunkra érthetetlen ok, amiért a pasik szakítanak karácsony előtt

Ebből is látszik, hogy mennyivel másképp gondolkodnak, mint mi.

Nyilvánosan üzent a leghíresebb plus size modell a Victoria's Secretnek

Talán kerekebb idomokat is láthatunk majd a kifutón?

Előfizetés