Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje

Ez elképesztő! Ennyibe került Pippa Middleton eljegyzési gyűrűje
2016. július 27.

Az biztos, hogy szerelme nem spórolt a lánykérésen.

Már az egész világot bejárta a hír, hogy minden idők egyik leghíresebb koszorúslányának, Pippa Middletonnak egy milliomos bankár, James Matthews megkérte a kezét. A pár kevesebb, mint egy éve jár hivatalosan együtt, de akkor köztük a szerelem, hogy James teljesen váratlanul egy romantikus hétvégén letérdelt a lány elé. Mint a mesékben...

Kép

Sokan rebesgetik, hogy így Pippa még nővérénél is jobban járt, hisz legalább annyira fényűző élet vár rá, mint ami Katalin hercegnének adatott, csak az ő hétköznapjait nem nyomasztja majd a a brit királyi család vasszigora.

Erről árulkodik elképesztő eljegyzési gyűrűje is, ami simán leveri Katalinét. David Christopher Allen, a 77 Diamonds tulajdonosa elárulta a People magazinnak, hogy Pippa gyűrűjét rendkívül különleges Asscher csiszolású gyémánt díszíti, aminek ára 200 000 font körül lehet, ami 72 millió(!!) forint. Emellett "elbújhat" Katalin 38 milliós jegygyűrűje.

Kép

Az esküvőt egyébként 2017-re tervezik, ami valószínűleg hasonlóan nagyszabású lesz, mint Kate Middleton és Vilmos herceg öt évvel ezelőtti esküvője. Bár az is lehet, hogy még nagyobb!

Mit gondolsz, nem túlzás ez?

Fájdalmas divatbakik, avagy minden idők 25 legcsúnyább cipője

Mert minket sem vesz le minden cipő a lábunkról.

Emlékszel még erre a tekintetre? Letartóztatta a rendőrség a National Geographic ikonikus fotóján szereplő lányt

Egy szempár, amit mindneki ismer. De vajon mi történt a képpel szereplő lánnyal azóta?

Imádni fogod Jennifer Lawrence-t a következő szerepében

A jazzkorszak ikonikus alakjának bőrébe bújik!

Előfizetés