Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Sztárok, akik Photoshop baki áldozatai lettek

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kiket is csodálunk, kikre is szeretnénk hasonlítani? Állandó téma a sztárok és a photoshop kicsit sem romantikusnak nevezhető kapcsolata. Vékony, nem vékony, szép, nem szép, természetes, nem természetes - és ha természetes, mitől olyan? Bár ritkán, de a hírességek is megszólalnak a digitális tuninggal kapcsolatban. Például most!


A legutolsó ilyen nyilvános szájkaratéba Kerry Washington bocsátkozott, aki a múltheti Adweek magazin címlapján tündökölt. Ez persze nézőpont kérdése, hiszen Kerry kicsit sem volt boldog a végeredmény láttán. Kaptunk az alkalmon, és összeszedtük a tavalyi év photoshop botrányait, azokat a hírességeket, akiknek meg van a véleményük a manipulált képékről. Bár azt hinnénk, ezek a nők végtelenül boldogok attól, hogy önmaguk szebbik alteregóját látják viszont a magazinokban, az őszinte vallomások mást mutatnak!


1. Zendaya


"Ma jelent meg egy új fotósorozat rólam, és megdöbbenve láttam, hogy még az én 19 éves csípőmet és derekamat is manipulálták" - írta Zendaya az Instagramján. "Mindenki, aki ismer, tudja, hogy kiállok az őszinte és tiszta önszeretet mellett, így veszem a bátorságot, és megosztom az eredeti képet."


photoshopolt
photoshopolt



2. Emma Roberts


Emma egy Aerie kampány kedvéért vállalta be a retusálás nélküli fotósorozatot, amivel fontos üzenetet szeretett volna közvetíteni a rajongóinak. "Úgy döntöttem, hogy betekintést engedek az embereknek az életembe, hogy láthassák, hogyan is festek igazából én, és nagyon remélem, hogy ezzel ösztönzöm őket. Nem kell valaki más szerepébe bújnos, csakis önmagad legyél. Számomra azok a legszebb emberek, akik elfogadják amilyük van" - nyilatkozta a színésznő, aki egyépként csodásan festett a képeken.


Kép



3. Gigi Hadid


Gigi Hadid elébe ment a dolgoknak, és közvetlenül egy fürdőruha kampány fotózásról posztolta ki a nyers képeket, még mielőtt bármit is csinálhattak volna velük.


Kép



4. Kate Winslet


Az Oscar-díjas Kate Winslet csak úgy vállalta el, hogy ő legyen a Lancôme arca, ha minden fotó érintetlenül marad, amit róla készítenek a kampány során.


„Ez kellene látnunk a magazinokban is. Azt gondolom, hogy felelősséggel tartozunk a fiatalabb generációi iránt, és mindannyiunk felelőssége, hogy erős fiatal nőket neveljünk, ezért is ilyen fontosak ezek a számomra. Ez lenne a feladata azoknak a nőknek, akik sikeresek, vagy az emberek példaképként tekintenek rájuk” - talán az ő kezdeményezése hozzájárul ahhoz, hogy végre egészséges mederbe tereljék a fiatal nők önképét?


Photoshop baki
Photoshop baki



5. Demi Lovato


Demi hosszú éveken át gyűlölte teste minden négyzetcentiméterét, amire még egy lapáttal rátett, hogy a belegyezése nélkül retusálták ki minden megjelent képet róla. Talán ez az őszinte Vanity Fair fotózás szabadította meg minden démonjától! "Úgy érzem, végre megmutathatom minden nőnek, hogy bárki leküzdheti a testképzavart, és jól érezheti magát a bőrében." - nyilatkozta az énekesnő.


Kép



6. Chrissy Teigen


Chrissy Teigen csak lazán posztolt egy képet a zúzódásairól és a striás combjáról, hogy megmutassa, ő is ugyan olyan átlagos nő, mint mi. "Ez a téma most különösen fontos. Úgy érzem meg kell mutatnom a nőknek a hibáimat, hogy tudják, én sem vagyok tökéletes és senki sem az" - kommentálta a képet.


Photoshop baki
Photoshop baki



7. Amy Schumer


Amy sosem rejti véka alá a véleményét. A 2016-os Pirelli naptárba készült képeihez például csak ennyit fűzött: "Gyönyörű, durva, erős, vékony, kövér, szép, csúnya, szexis, undorító, hibátlan, nő. Köszönöm Annie Leibovitz!"
Photoshop baki
Photoshop baki


8 híresség, aki Photoshopolt képekkel bukott le az Instagramon - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!