Sztárok, akik civil embereket választottak legjobb barátjuknak

Sztárok, akik civil embereket választottak legjobb barátjuknak

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A hírnév és a csillogás sok barátságokat próbára tesz, és még akkor nem beszéltünk a munkakapcsolatról. De a következő sztárok nagyon is szeretik maguk mellett tudni régi ismerőseiket, akikkel régóta remek csapatot alkotnak. Szerintetek milyen lehet Jennifer Lawrence, Beyoncé vagy Justin Timberlake öribarijának lenni?


1. Miley Cyrus és Cheyene Thomas


Thomas nem csak hosszú ideje közeli barátja az énekesnőnek, de ő a személyi asszisztense is. Sőt kapcsolatuk már annyira elmélyült, hogy közös tetoválást is varrattak magukra: BIEWTY, így becézi Miley a srácot.


Kép



2. Jessica Simpson és Cacee Cobb


Annak ellenére, hogy Cobb már nem Simpson személyi asszisztens, ők a mai napig a legjobb barátok maradtak. Például Cobb kislányának nagyon menő keresztanyukája van Jessica személyében.


Kép



3. Jennifer Lawrence és Justine Ciarrocchi


Ciarrocchi rendszeresen elkíséri a színésznőt a forgatásokra. Olyan filmekben asszisztált már neki, mint Az éhezők viadala, Napos oldal, Amerikai botrány és az X-Men. Jennifer szereti maga mellett tudni barátnőjét, mert állítása szerint a jelenléte nagyon jó hatással van rá, és mindig visszarángatja a földre, ha kezdene elszállni a Hollywoodi fellegekbe. Több mint hat évvel ezelőtt találkoztak A hallhatás törvénye forgatásán, és azóta elválaszthatatlanok egymástól a munkában és a magánéletben is.


Kép



4. Alicia Keys és Erika Rose (jobbra)


Az évek óta tartó barátság után Erika lett Alicia személyi asszisztense, és még a dalszerzésben is besegít neki. A Woman’s Worth című szám kettőjük közös munkája.


legjobb barát
legjobb barát



5. Justin Timberlake és Juan Trace Ayala


A két srácnak már a szülei is egy gimibe jártak, és két család mindig is tartotta a kapcsolatot egymással. Ayala és Timberlake között pedig csupán három hónap van, szóval gyakorlatilag már az oviban is együtt építették a homokvárakat. Mikor Justin sikeres lett, Trace otthagyta a középiskolát, hogy csatlakozhasson az énekes turnéjához, azóta pedig van egy közös ruházati cégük is, a William Rast. Justin még barátja lelki válságát is dalba foglalta, mikor Trace szakított a kanadai színésznővel, Elisha Cuthbertel.


Justin Timberlake and Trace Ayala at Conde Nast Media Group's celebration of the fifth anniversary of Fashion Rocks, with the proceeds to benefit Stand Up For Cancer at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Justin Timberlake and Trace Ayala Ref: SPL48129 050908 Picture by: ST/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com
Justin Timberlake and Trace Ayala at Conde Nast Media Group's celebration of the fifth anniversary of Fashion Rocks, with the proceeds to benefit Stand Up For Cancer at Radio City Music Hall in New York. Pictured: Justin Timberlake and Trace Ayala Ref: SPL48129 050908 Picture by: ST/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 [email protected]



6. Beyoncé és Angie Beyince


Bár már nem dolgozik Beyoncénak, Angie régen nagyon is befolyásosnak számított az Queen B birodalmában. Ugyanakkor őket valódi rokoni szálak kötik egymáshoz, mivel unokatestvérek. Persze ettől még nem egyértelmű, hogy szeretniük kell egymást, de Angie az egész Knowles családdal jóban van.


legjobb barát
legjobb barát



7. Khloe Kardashian és Malika Haqq


Khloe Kardashian és Malika már 15 éves koruk óta barátok, sőt a lány egy időben még asszisztenskedett is a valóságshow-sztárnak. Bár még a munkakapcsolat sem árnyékolta be kapcsolatukat, Malika szeretett volna a saját karrierjére koncentrálni, és azóta is próbál színésznőként befutni valahol. Bárhol.


legjobb barát
legjobb barát



8. Jay-Z és Tyran (Ty Ty) Smith


Már akkor a legjobb barátok voltak, amikor a hírnév még a közelükben sem volt. Ty Ty társalapítója a Roc Nation lemezkiadónak, ahol Jay-Z és ő együtt kutatnak olyan tehetségeket, mint Rihanna és Ne-Yo.


legjobb barát
legjobb barát



9. Rihanna és Jennifer Moralesnek


Amikor azt a szót hallod, nyoszolyólány, biztos nem Rihanna ugrik be elsőre. Pedig a rosszkislány RiRi mindenkit elbűvölt asszisztensének Hawaii esküvőjén. A lány egyébként nem csak munkatársa az énekesnőnek, évek óta jó barátok. Rihanna nem kisebb szerepet vállalt, mint hogy Jennifer nyoszolyólánya lesz, egy időre még “rosszlány” stílusát is maga mögött hagyta. Az persze jó kérdés, hogy akarnánk-e a világ egyik legjobb nője mellett vonulni a nagy napon.


Kép


10 ikerpár, aki legalább annyira menő, mint az Olsen lányok


Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.