A vörös szőnyeg másik oldalán - Minden, amit eddig nem tudtál a díjátadókról

A vörös szőnyeg másik oldalán - Minden, amit eddig nem tudtál a díjátadókról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Emlékezetes beszédek, részeges after partik, sztárspanolások, és persze a kedvencünk - a vörös szőnyeges képek. Kíváncsi vagy, hogy mi zajlik ilyenkor a kulisszák mögött? Nos, jöjjön pár bennfentes anekdota!

1. A sztárokat nem lehet megvárakoztatni

"Egy nagy díjátadó olyan, mint egy tánc. Meg vannak a "lépések", tudnod kell, hogy kit akarsz felkérni, és ha valamit elrontasz, borul minden. A vörös szőnyeg mellett hosszú a sor, megvan a helyed a hierarchiában. Általában a fotósok az elsők, aztán a kamerások, majd a nyomtatott-, és online sajtó. Lehet pár mondatot beszélni a híreségekkel a bevonulásnál, de nem fognak ám rád várni. Felejtsd el, hogy feltartod őket. Ha éppen mással beszélsz, tovább sétálnak egy másik riporterhez. A vörös szőnyegen nincs barátság, hiába vannak jó kapcsolataid, ha elszúrod a a lehetőséged nincs sztorid holnapra. Majd legközelebb ügyesebb leszel." - egy újságíró.


2. Ha nem vagy profi, elvesztél

"Egy jó újságíró naprakész. Tudja mit kell kérdeznie, mi a legfontosabb aktualitás, de a hírességnek is érteniük kell ahhoz, hogy eladják magukat. Ilyenkor minden olyan gyorsan történik - feltűnik, és már el is sétált. Arról nem is beszélve, hogy a vakuk villogásától semmit se látni, csak a fotósok kiabálást lehet hallani: "Nézz rám!". Olyanok, mint a riadt szarvasok, akiket megvakít az autó fényszórója. Egy jól felkészült sztár 5-10 másodpercig tartja ugyan azt a pózt, felnéz, elnéz, integet, és viszont látásra!" - egy újságíró.

Kép
forrás: Getty Images

3. A karriereddel játszol

"Azt a feladatot kaptam, hogy kísérjek egy Emmy-jelölt színésznőt a díjátadó előtt, majd segítsem a vörös szőnyegen. Eleinte minden rendben ment, de indulás előtt az ügyfelem véletlenül megbotlott a magassarkújában, és elesett a szállodai szobája előtt. Szerencsére neki nem lett semmi baja, csak kirepült minden a kezéből. Miközben a folyosón térdeleve felszedtem a meghívóját, a szájfényét, és a telefonját, végig éreztem rosszalló tekintetét magamon. Végül kocsiba ültünk, úgy tűnt, minden oké. Na persze, mikor odaértünk a helyszínre vádlóan felém fordult: "Nincs meg a fülbevalóm!". Elkapott a pánik, kérdezgettem, hogy mikor látta utoljára. De csak értetlenül nézett rám: "Mikor elejtettem azt a sok vacakot.". Azonnal rohantam vissza a szállodába, kerestem a folyosón azt a nevetségesen drága fülbevalót, de nem volt meg. Aztán teljesen kiakadtam, hogy nekem kell majd kifizetnem, szóval zokogva könyörögtem a szobalánynak, hogy engedjen be az ügyfelem szobájába. Szerencsére a fülbevaló ott hevert a mosdókagylón. Megcsináltam - visszaértem mielőtt a színésznő még a vörös szőnyegre lépett volna, de nem hitte el nekem, hogy ő felejtette a szállodában a fülbevalóját, sőt teljesen ki volt akadva, hogy betörtem a szobájába. - egy volt PR asszisztens.


4. Ego-királyok

"Nemrég nagyon kínos helyzetbe kerültem a vörös szőnyegen. Odasétáltam egy legendás énekesnőhöz - akivel már több alkalommal is találkoztam - és szerettem volna üdvözölni. A nő kinyújtotta felém a kezét, mint egy királynő, aki megengedi az alattvalójának, hogy megcsókolja a gyűrűjét. Lesokkolódtam, és esetlenül megrángattam az ujjait. Mit gondolhatott? Azt hiszem többet nem készítek vele riportot." - egy újságíró.

Kép
forrás: Getty Images

5. Ne szólj szám...

"Kidolgozott stratégia kell a vörös szőnyegre. Néha olyasvalakit kísérsz, akire mindenki kíváncsi, máskor olyan mellett állsz, aki senkit nem érdekel. Ha például az ügyfelemet jelölték egy kategóriában, megrohamozzák az újságírók, de mi van a többiekkel? Korábban kell érkezni, mert a sajtó még vár a nagy dobásra, kicsit unatkozik. Összejön pár interjú. De az sem jó, mikor mindenki a te ügyfeledet akarja, és egy kifáradt sztárt odadobsz a hiénák elé. Főleg egy olyan eseményen, mint a Golden Globe, az összes jelentős médium ott van, és mindenki ugyan azokra a kérdésekre akarja a választ. Ki kell hoznod a hírességből a maximumot, hogy a lehető legjobb oldalukat mutassák ebben a monoton helyzetben. Különben az a vége, hogy mondanak valami hatalmas baromságot, amin hetekig csámcsognak a pletykalapok. Van, akit nem is engedek nyilatkozni." - egy sajtóreferens.


6. Ősellenségek

"A vörös szőnyeges események legkellemetlenebb pillanata, mikor nem kattanak a fényképezőgépek. Vagyis a fotósok nem hajlandóak lefényképezni egy sztárt. Képzeljenek el 25 paparazzit egy csoportban, Sharon Stone besétált a szobába, és senki a világon nem csinál róla egyetlen képet sem. Halálos csendben sétál. A sajtóreferense oda jött hozzám és megkérdezte tőlem, mi bajunk van Sheronnal. Az égadta egy világon semmi, csupán nyilvánosan utál minket, hát mi is utáljuk őt." - egy fotóriporter.


És ha már a vörös szőnyegnél tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik (szinte) ugyanolyan frizurával léptek a vörös szőnyegre

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!