Így alakította magát villámgyorsan bombanővé Jennifer Lawrence

Így alakította magát villámgyorsan bombanővé Jennifer Lawrence

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lawrence személyi edzője, Dalton Wong elárulta a színésznő legjobb alakformáló titkait. Az biztos, hogy Dalton tudhat valamit, hiszen még a hedonista természetű Jenniferből is sikerült bomba nőt faragnia!

Egyébként ez az egyik legklasszabb dolog, amit eltanulhatunk tőle. Ugyanis köztudott, hogy Jennifer kapcsolata igencsak hektikus a fogyókúrákkal és edzésekkel, már többször is bebizonyította, hogy egyetlen hollywoodi sikerfilmért sem fogja sanyargatni a testét: „Inkább kicsit ducinak nézek ki a vásznon és normális embernek a való életben.”

Dalton előtt…
Dalton előtt…

Pontosan ezt kérte Daltontól is, egy olyan életmód programot, ami mellett nem kell megvonnia magától semmit. (Szép feladat.) Az edzővel még 5 évvel ezelőtt találkoztak az X-Men: Az elsők forgatásán, ahol segített neki pár hónap alatt elérni a superhero body-t, majd folytatták a közös munkát, ami odáig vezetett, hogy Dalton nemrégiben még egy könyvet is kiadott, amiben összefoglalja azt a szuper módszert. Hát íme, ettől lett ilyen tökéletes Jennifer Lawrence alakja!

És most
És most

1. A sós víz a kulcsa mindennek

A megfelelő folyadékbevitel minden diéta alapja, de Dalton a sós vízre esküszik. Jennifer napközben váltogatja a mentes vizet, a citromos vizet és a kókuszvizet, de mindegyikhez tesz egy pici sót. Ezzel a trükkel akár 200 kalória mínuszba is kerülhetsz naponta, ami valljuk be, elég jól hangzik.

2. Kontrollált adagok

Azt tudjuk, hogy a színésznő hatalmas pizza rajongó, de a előkelő helyen szerepel nála gyakorlatilag bármi, ami finom és egészségtelen. Ezekről nem is hajlandó lemondani, szóval alaposan feladta a leckét ezzel a hozzáállással Daltonnak. Végül a gyorskaja maradhatott, de az adagokat szigorú szabályok alapján határozzák meg. Ilyen például az ebéd receptje!

Ha éhes vagy: előétel és főétel

Ha fogyni szeretnél: két előétel

Ha édes szájú vagy: főétel és desszert

Ha édes szájú vagy, de fogyni szeretnél: előétel és desszert megosztva valakivel

gif

3. Az alvás fogyaszt

“Mindig azt tanácsoltam valamit, hogy aludjon egy kicsit, ha elfárad a sok utazgatástól” – mondta az edző. “Pihenj kicsit, hagyd, hogy a tested regenerálódjon, és lehetőleg ne égesd két végén a gyertyát.”

4. Az edzés jó buli

Jennifer eddig sem becsülte alá a mozgás erejét, de sosem talált semmi szórakoztatót az edzésekben. Dalton szerint fontos, hogy olyan mozgásformát válasszunk, amit szenvedéllyel tudunk csinálni, és lassan még a színésznőnél is el tudta érni, hogy ne szájaljon vissza az edzések alatt. Ezt mondjuk nehéz elképzelni…

5. Húzd ki magad

Dalton sokat gyakoroltatta a színésznővel a helyes testtartást, hiszen a szépen kidolgozott, feszes test, ha nem tudod jól tálalni a befektetett munkádat.

gif

6. Jöhet a csoki

“Ez volt az egyetlen dolog, amit bármikor engedtem neki, de kizárólag a minimum 75 százalékos étcsokoládé változatot”- árulta el az edző. “Inkább kapd meg, amit akarsz, és akkor nem falsz fel egy hét múlva egy egész táblával.”

7. Csak nyugalom

A stresszt elkerülni nem lehet, de megtanulhatod kezelni. Ez még egy olyan profival is kifogott, mint a mindig lazának tűnő Lawrence. A forgatások alatt valójában a színésznő szétizgulja magát, ami nagyon rossz hatással van a szervezetre. Ezért Dalton légzésgyakorlatokat tanított neki.

gif

8. Kell a buli

És ha buli van, akkor képbe kerül az alkohol. Szerinte fröccs helyett válaszd a száraz bort, de ha valami komolyabbra vágysz, akkor szavazz a vodka szódára.

gif

9. Sose állj le

“Amióta csak ismerem keményen dolgozik” – meséli az edző. “Igyekszik mindig mozogni, betartani a megszabott étkezést, próbálja kézben tartani a stresszt és gondoskodik arról, hogy élvezze az életet. Csak akkor lehetsz igazán kiegyensúlyozott, ha próbálod megtenni ezeket. Jennifer elkötelezett a karrierje iránt, és ettől ilyen nagyszerű példakép és színésznő.” Mi kell még? Ha neki megy, akkor nekünk is!

10+1 dolog, amit bárcsak előre elmondtak volna nekünk a fogyókúrákról!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.