Kamerák előtt szakított a világ leghíresebb Youtube szerelmespárja – VIDEÓ

Kamerák előtt szakított a világ leghíresebb Youtube szerelmespárja – VIDEÓ
2016. május 26.

Kamerák előtt szakított a világ leghíresebb Youtube szerelmespárja, Jesse Wellens és Jeana Smith.

Jesse Wellens és Jeana Smith a világ leghíresebb Youtube szerelmespárjaként írta be magát a vloggertörténelembe. Két videóblogjuk is van: az egyik BFvsGF néven lett ismert, és az indulás óta eltelt hét év alatt csaknem 9 millió feliratkozója (!!!) lett csatornájuknak, videónként akár 20-30 milliós nézettséggel.

A másik PrankvsPrank néven fut 9,9 millió feliratkozóval és a videóra vett “csínytevéseiket” mutatja meg. (Összehasonlításul: Beyoncé Youtube csatornájának 9,5 millió követője van, a magyar Wellhello legnépszerűbb slágere, az Apuveddmeg 18 milliós nézettséget ért el eddig.)

Jesse és Jeana (mindketten 33 évesek) egy héttel ezelőtt egy érzelmekkel teli videóban jelentették be szakításukat. A videó címe beszédes: A new chapter, azaz Egy új fejezet címet kapta. Ebben elmesélik, hogy szappanoperaszerű vlogjukban általában nem számoltak be a konfliktusokról, csak a szép oldalát mutatták meg kapcsolatuknak, ennek ellenére nagyon sok nézeteltérésük volt az utóbbi időben, ami végül szakításhoz vezetett.

A rajongók a bejelentés óta zokognak, a videó már 6,5 milliós nézettségnél tart. Nézzétek csak!

PALVIN BARBI KIFAKADT: “NAGYON KEVESEN HÍVNAK EL RANDIZNI” – VIDEÓ.

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.