Magyar származású színésznő lett Cannes egyik legjobban öltözött sztárja

Magyar származású színésznő lett Cannes egyik legjobban öltözött sztárja
2016. május 26.
Szerző: Instyle

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a cannes-i filmfesztivál zárógáláján.

A fiatal tehetség a Chopard-ház képviseletében érkezett az eseményre. Kifinomult, légies megjelenése mellett ráadásul a Vogue Paris szerkesztői sem mentek el szó nélkül: a divatmagazin Coco-t a 2016-os cannes-i vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárjává választotta.

Kép

A film- és divateseményként is jelentős cannes-i fesztivál kapcsán a nagy divatházaknak lehetősége nyílik egy-egy résztvevőt, akár egy estére is „nagykövetévé“ választani – Coco Königet a Gucci kérte fel arra, hogy viselje a ház egyik különleges kreációját.

Az álomba illő, leheletfinom, égkék estélyi ruha és a visszafogott tündöklésű nyakék tökéletes összhangba került a fiatal színésznő szépségével és törékeny bájával – ennek a varázslatos összhatásnak köszönhetően kerülhetett fel a francia Vogue rangos listájára.

Kép

Coco König eseménynaptárában az Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál lesz a következő állomás, ahol a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon nagy sikert aratott JutalomJáték című dráma-vígjáték is bemutatásra kerül – ebben Coco egy igazi angol színészlegenda, Brian Cox oldalán debütál a vásznon.

2016 decemberében pedig már egy nagyszabású hollywoodi produkcióban, az Assasin’s Creed-ben tér vissza Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brendan Gleeson mellett (erről ide kattintva olvashatsz bővebben).

Jó hír, hogy a közönségnek nyáron sem kell nélkülöznie Coco-t: 2016 augusztusában Schiller Haramiák című drámáját először Salzburgban mutatják be – a darabban a színésznő Amália szerepében lesz látható.

Fotó: Éder Krisztián
Fotó: Éder Krisztián

Az anyai ágon magyar, apai ágon osztrák származású színésznőt már kisgyermekkorában is vonzotta a színjátszás, tanulóéveiben pedig fokozatosan egyre komolyabb feladatok találták meg. Első szerepét a neves színházi rendezőtől,

Luc Bondy-tól kapta a bécsi Burgtheaterben játszott Tartuffe-ben, később a párizsi Odeonban bemutatott, szintén Bondy által jegyzett Ivanovban, valamint a Berliner Ensemble-ben, Ödön von Horváth Don Juan hazatér a háborúból című színjátékában.

Az ekkor 17 éves Coco – többek között – olyan nagy nevek közé került, mint Ilse Ritter vagy Samuel Finzi. Hamarosan Edelényi János is felfigyelt rá, így kapta meg a JutalomJátékban (The Carer) Dorottya szerepét – az eredetileg 30 éves karaktert Edelényi – Coco korához igazítva – 18 évesre írta át.

A Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon is nagy sikerrel bemutatott dráma-vígjáték után, következő filmszerepe a Justin Kurzel által rendezett Assasin’s Creed lesz. Színpadon is újabb feladatok várják: 2016. augusztusában először Salzburgban mutatják be Schiller Haramiák című drámáját, amelyben Coco Amáliát fogja alakítani.

COCO KÖNIG ÉDER KRISZTIÁN FOTÓIN – kattints!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Feloszlatta a rendőrség a Victoria's Secret afterpartiját, talán pont Bella Hadid ruhája miatt? – FOTÓ

Lehet, hogy a show tele volt fehérneműkkel, de az afterparti még szexisebb volt!

A srác, akire érdemes figyelni: a Stranger Things sármos rosszfiúja új szerepben tündököl!

A '80-as évek is piszok jól áll neki, de ezért a 2017-es kiadásért egyenesen rajongunk!

Idén is túl duci volt a kifutóra, a leghíresebb plus size modell pedig csúnya fricskával üzent a Victoria's Secretnek

Ashley Graham nagyon kampányol, hogy kerekebb idomokat is láthassunk majd a kifutókon.

Idén sem engedték a kifutóra, a leghíresebb plus size modell pedig csúnya fricskával üzent a Victoria's Secretnek

Ashley Graham nagyon kampányol, hogy kerekebb idomokat is láthassunk majd a kifutókon.

Utánajártunk: ez most az Instagram 5 legnépszerűbb darabja

A közösségi oldalak folyamatosan hatást gyakorolnak a divatra, és nincs ez másképp így év vége felé sem.

Selena Gomez sokkolt az American Music Awards-on a frizurájával, de vajon ő volt a legstílusosabb is? Szavazz!

Idén 45. alkalommal rendezték meg az American Music Awards-gálát Los Angelesben!

5+1 novemberi mikrotrend, amit érdemes minél hamarabb beszerezned!

A részletekbe is megéri ugyanannyi energiát fektetni, mint a "nagyobb" darabokba.

10 dolog, amit csak azok értenek, akik mindig stílusosabbak, mint az átlag

Ha eddig csak sejtetted, hogy a környéken te vagy a stíluskirálynő, akkor most segítünk megbizonyosodni róla. Íme 10 dolog, ami elárulja, hogy mennyire is vagy jól öltözött – rád hány pont igaz?