A természetességnél úgy látszik, most nincs menőbb! Stella McCartney kampányában szőrös hónaljú modell pózol

A természetességnél úgy látszik, most nincs menőbb! Stella McCartney kampányában szőrös hónaljú modell pózol
Forrás: stellamccartney.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, hogy egy új trend hódít a kampányok körében, ez pedig nem más, mint a szőrös hónalj!

Az elmúlt egy évben nagyot fordult a divatvilág, hiszen nemcsak a tudatosság és a fenntarthatóság nyert sokkal nagyobb figyelmet magának még a legnagyobb brandek háza táján is, hanem a természetesség is.

A H&M alig pár hete egy retusmentes kampánnyal nyitotta az idei nyári sort, őszintén bizonyítva, hogy pár pattanás még nem a világ, és a sokszínűség néha sokkal több szépséget és tökéletességet rejt magában, mint ahogy azt gondolnánk.

Erre az üzenetre pedig egyre többen vagyunk nyitottak, így a természetesség hangsúlyozásnál most keresve se találhatnának jobb üzenetet maguknak a divatházak. Így gondolja ezt Stella McCartney is, aki újrahasznosított anyagokból készült fehérneműinek a lehető legnaturálisabb kampányt választotta, a választott modellje pedig úgy pózol, ahogy az Isten megteremtette a nőt, szőrös hónaljal!

A szőrtelenítés témája a mai napig vékony jégnek számít, és sokszor olyan diszkréció lengi körbe, hogy már az is polgárpukkasztás, ha valaki él a természet adta lehetőséggel és boldogan vállalja a mások szemében szálkaként burjánzó szőrszálait. Az elmúlt években viszont számos híres nő állt már a mostanra egész komolyra duzzadt ügy mellé, Miley Cyrus és Drew Barrymore mellett Emily Ratajkowski egyenesen a szabad választás jogának üzenetével pózolt fehérneműben, miközben szőrös hónaljat villantott.

És 2017-ben Gigi Hadid se jött zavarba attól, hogy kicsit többet mutasson a vártnál...

A természetesség tehát nagyon is menő, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy egyre több divatház áll majd be a sorba, erőt adva nők millióinak abban, hogy elfogadják azt a testet, amiben élnek, a maga összes kis kiütésével, pattanásával és társadalmilag oda nem illőnek ítélt szőrszálával együtt!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

Sztárcsajok, akik megvillantották a szőrös hónaljukat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.