Kisbabáját szoptatva sétált végig a kifutón egy modell

divatbemutató,szoptatás
Forrás: getty images

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Most mindenki arról a gyönyörű modellről beszél, aki kisbabájával a kezében, szoptatás közben vonult végig egy divatbemutató kifutóján!

A divatbemutatók kifutóján már sok váratlan eseménynek lehettünk szemtanúi. Volt már példa arra, hogy Gigi Hadid séta közben mindenki szeme láttára elvesztette cipőjét, vonultak már modellek tangafarmerben, sőt, a londoni férfi divathéten a pasik terhespocakkal sétáltak a kifutón!

Most pedig egy modell hívta fel magára az egész világ figyelmét, miután a hétvégén egy népszerű fürdőruha divatbemutatóján vett részt. Rengetegen jelentkeztek az eseményre, ám végül 16 gyönyörű nőt választottak ki az bemutatóra, akik magukon mutathatták meg a Sports Illustrated fürdőruháit. Mara Martin nagyon hálás volt, amiért belekerült ebbe a 16 személybe, viszont nem különös ruhával vagy külsejével sikerült felkeltenie az emberek figyelmét, hanem azzal, hogy öt hónapos kisbabájával együtt vonult végig a kifutón. Ráadásul ez nem minden, hiszen miközben sétált a bemutatón, kisbabáját szoptatta!

modell,szoptatás,kifutó,divatbemutató,kisbaba
forrás: Getty Images
A modell szoptatás közben sétált végig a kifutón.

Az emberek pedig nagyon imádták, hogy Mara kisbabájával együtt jelent meg a kifutón: rengetegen ujjongtak, az anyukák pedig a kommentekben kifejtették, milyen klassz, hogy a divatbemutatón is kiálltak a nyilvános szoptatás mellett.

Nagyon sok híresség is kiáll a nyilvános szoptatás mellett: ők például fotót is mutattak erről!

Galéria / 17 kép

17 sztár, aki megosztotta rajongóit azzal, hogy nyílt színen szoptatott

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.