Harmadszor is Szikszai Johannát választotta a Vichy

Harmadszor is Szikszai Johannát választotta a Vichy

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Szikszai Johanna reklámozza a Vichy új termékét – immáron harmadszor. A Visage topmodellje ezúttal az Aqualia Thermal Dynamic Hydration szérum kampányában látható. Fel is tettünk néhány kérdést a békéscsabai lánynak.


InStyle: Hogyan jött az újabb kampány?
Szikszai Johanna: Amikor megkaptam az első felkérést, nagyon boldog voltam és igyekeztem a legjobb formámat hozni. Ez azért fontos, mert ha a kliens elégedett a munkámmal, megadhatom magamnak az esélyt arra, hogy újra és újra bizalmat szavazzanak nekem. Így alakult ez most is, és elmondhatom, lelkesedésem cseppet sem lankadt az első alkalomhoz képest.


InStyle: Hogyan képzeljünk el egy ilyen kampányfotózást?
Szikszai Johanna: Karácsony előtt ez volt az utolsó munkám, ennél jobb évzárót el sem képzelhettem volna. A forgatás Párizs külvárosában egy hatalmas filmstúdióban zajlott, ugyanis az ilyen jellegű feladatok teljesítéséhez nem elég egy kisebb fotóstúdió. Volt saját szobám, ahol pihenhettem, Az más kérdés, hogy erre nem volt időm, de egy napot mindenki kibír ebéd utáni szieszta nélkül. Reggel egy könnyed, természetes smink és haj után belevágtunk a forgatásba. A komplett reklámfilmet lebontják képkockákra, amit én is láthatok és ezen koncepció alapján tudom, mi az én teendőm. Minden pillanatot nagyon élveztem, számomra igazán testhezálló feladat Vichy-lánynak lenni. Könnyen azonosulok a "kedves-természetes-üde" érzéssel. A forgatást hatalmas lámpák, sínen guruló kamerák, kíváncsiskodó stábtagok jellemezték, de a saját cicanadrágom és mamuszom volt rajtam, ezt talán vicces elképzelni. A reklámban úgysem látszik.
InStyle: Egy-egy ilyen fotózás előtt jobban figyelsz arra, hogy szép maradjon a bőröd?
Szikszai Johanna: Alapvetően figyelek arra, hogy nap mint nap tegyek az egészségemért. Úgy vettem észre, az évek múlásával ezt egyre komolyabban gondolom. Sajnos nem iszom túl sok vizet, így egy ilyen jellegű fotózás-forgatás előtt igyekszem erre figyelni, valamint arra is, hogy sokat aludjak. Persze túlságosan izgulok, úgyhogy ez utóbbi nem nagyon szokott összejönni.
Kép

InStyle: Hogyan ápolod a bőröd?
Szikszai Johanna: Rengeteg kencét kipróbáltam, mire megtaláltam az igazit. A palettám még így is elég széles, de mentségemre szolgáljon, az én feladatom az, hogy mindig szép legyek és ezt közvetítsem is. A reggeli arcápolást Dr. Hauschka nappali arckrémével kezdem, az illata, az állaga, a hatása egy álom. Ezt még a Kedvesem is lopkodja, csak ő este használja, a részletek - úgy tűnik - nem érdeklik. Este pedig arcmosás Bioderma Sensibio vízzel és hidratálás egy francia gyógyszertárakban beszerezhető krémmel (Embriolysse a neve). Ezeken kívül egy Lancome Genifiq Yeux szemkörnyékápolót használok, ha fáradt a szemem, meg ha nem, akkor is. Remélem, hatásos.
InStyle: Melyik Vichy termék vált be nálad eddig a leginkább?
Szikszai Johanna: Legelső Vichy kampányom az Idealia BB krém volt. Ezt a terméket a mai napig használom és nagyon szeretem. Egy-egy alkalomra alapozó helyett tökéletes választás. Apró, csillámló szemcsék vannak benne, szó szerint ragyogó bőrt varázsol. Nagyon érzékeny az arcbőröm és sok időbe tellett kitapasztalni, mit fogad el, de az Idealia BB-vel első pillanattól megbarátkozott.
Szöveg: Ágh Marina

 Szikszai Johanna természetesen, smink nélkül - Fotó: visagemodels.hu
Szikszai Johanna természetesen, smink nélkül - Fotó: visagemodels.hu


Szikszai Johanna a Springfield arca is volt már - kattintsatok ide és nézzétek meg a kampányképeket!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.