SJP árulkodott: Újabb fejlemények derültek ki a Szex és New York folytatásáról

SJP árulkodott: Újabb fejlemények derültek ki a Szex és New York folytatásáról

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A rajongók idegei már pattanásig feszülnek, ami nem is csoda, hiszen 12 éve ért véget a sorozat, a második film pedig 2010-ben jelent meg. Most viszont SJP végre megszólalt!


De talán jobb lett volna, ha nem teszi, ugyanis jó hírek helyett csak tovább táplálta bennünk az elkeseredést. Láthatjuk még újra együtt a csajokat? Egyenlőre biztos, hogy nem, pedig már többször is csepegtetettek információkat a folytatással kapcsolatban.


Például a filmek rendezője, Michael Patrick King, aki elárulta, hogy már összeállt a fejében a végső, mindent lezáró történet, és ami a legfontosabb, masszívan támaszkodik Sarah Jessica Parker véleményére, hogy a színésznő biztosan elválalja a szerepet. Hiszen azt is tudjuk, hogy SJP manapság már nem annyira rajong Carrie karakteréért, pedig két évvel ezelőtt a Charlottot alakító Kristin Davis-el csacsogtak egy közösségi oldalon a témáról, és mindketten izgatottan jelezték, hogy örömmel részt vennének egy új filmben.


Így már tényleg nem értjük, hogy mi szab gátat a csapatnak, hiszen az elszórt információk szerint mindenki benne lenne a folytatásban. Ezzel szemben Sarah Jessica Parker a napokban Jennifer Hutt rádióműsorának vendége volt és többek között kitértek a Szex és New Yorkra is.



Jenny: "Mi a helyzet folytatással? Hol tartunk most?"



Sarah: "Ez annyira vicces, hogy pont ma kérdezted meg tőlem! Michael Patrick tegnap írt egy üzenetet a legjobb barátomnak: "Tudod, hogy mikor tudjuk már megcsinálni a Szex és New York 3-at?" - ő már nagyon benne lenne a buliban, de jelenleg nincs tervben. Én nem akarok titkolózni, vagy elhallgatni információkat... ez van!"



Maradjunk meg a Charlotte örök optimizmusánál, és reméljük, hogy a SJP minden színészi tehetségét beveti, hogy elfedje a valóságot a folytatással kapcsolatban, és hamarosan arról írhatunk, hogy már kopognak a tűsarkók New York-ban!




10 titok, amit még soha nem hallottál a Szex és New Yorkról

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták íme: a 2024-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép
Életmód

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a retteget kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép
Életmód

7 meglepő tipp a spóroláshoz, amire talán nem is gondoltál

Mindenkinek mást jelent a takarékoskodás, ráadásul van, aki túltolja, más pedig nem elég hatékony.

Kép
Stílus

Eláll a lélegzet! 10 sztár, aki felejthetetlen szettet viselt a 2024-es MET-gálán

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép
Életmód

Ez az ő hónapjuk lesz: 4 csillagjegy, akit májusban hatalmas szerencse ér

Május 8-án, hajnalban érkezik a májusi újhold, ami a legszerencsésebb napot hozhatja el számunkra az éveben!

Kép
Életmód

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!